top of page

aug. 25., Cs

|

Szakicska-ház

Vesszőfonás alapok: szappantartó és ovális tálaló készítés Takács Judittal (Alkotó délutánok) 12+

Aki tervezgeti egy saját kosár elkészítését, annak mindenképpen figyelmébe ajánljuk ezt a bevezető, mesterséggel ismerkedő délutánt.

Vesszőfonás alapok: szappantartó és ovális tálaló készítés Takács Judittal (Alkotó délutánok)  12+
Vesszőfonás alapok: szappantartó és ovális tálaló készítés Takács Judittal (Alkotó délutánok)  12+

Idő és helyszín

2022. aug. 25. 16:30 – 19:30

Szakicska-ház, Csömör, Kacsóh Pongrác u. 1, 2141 Hungary

Az eseményről

Októberben és január végén rendszeresen induló több alkalmas  kosárfonó műhelyeinket alapozzuk meg ezzel a kis bevezető foglalkozással. A nagyobb gyerekek és kezdő felnőttek számára  kedvcsináló, melyet később tálca, koszorú, égősor, lámpabúra készítő egy alkalmas őszi foglakozásainkkal vagy több alkalmas kosárkészítő szakköreinkkel érdemes folytatni. 

Ha tervezgetitek egy saját kosár elkészítését, akkor mindenképpen figyelmetekbe ajánljuk ezt az ismerkedő délutánt, melyen egy  praktikus kis szappantartót és egy csónak vagy hal  - kinek, hogy tetszik -  formájú,  dekoratív tálalót készíthettek el.

Részvételi díj: 8000Ft/fő, mely minden alapanyag és eszköz díját tartalmazza.

A részvétel regisztrációhoz kötött, mivel kis csoportban dolgozunk, jelentkezési határidő augusztus 19.,  a  jelentkezés a  részvételi díj  befizetésével válik érvényessé. Érdeklődés és jelentkezés: nekem.muhely@gmail.com vagy +36-30-6772997 (Fábri-Nyerges Andi), FB jelölés: "Ott leszek", "Érdeklődőm" nem elegendő!

Esemény megosztása

bottom of page