top of page

okt. 27., V

|

Szakicska-ház, NEKEM Műhely

Válj Te is Hőssé! (10-14 éves korig)

A művészetterápia eszközeivel éljük át Heraklész hősi útját! Beavató foglalkozás 10-14 éves gyerekeknek, szüleiknek, pedagógusoknak, érdeklődőknek.

Válj Te is Hőssé! (10-14 éves korig)
Válj Te is Hőssé! (10-14 éves korig)

Idő és helyszín

2019. okt. 27. 9:00 – 14:00

Szakicska-ház, NEKEM Műhely, Csömör, Kacsóh Pongrác utca 1., 2141 Hungary

Az eseményről

 Válj Te is Hőssé! A művészetterápia eszközeivel éljük át Heraklész hősi útját!   Beavató foglalkozás 10-14 éves gyerekeknek, szüleiknek, pedagógusoknak, érdeklődőknek. október 26-27. szombat-vasárnap, 9-14 óráig A művészetterápia eszközeivel, különböző technikákkal (akvarell, porpasztell, agyag, montázs) alkotásokat készítünk a mítosz feldolgozásához. Héraklész történetén keresztül a saját erőforrásainkból merítünk, élethelyzeteinket értelmezzük.

A foglalkozások nem igényelnek előzetes ismeretet, rajztudást, az alkotás folyamata áll a középpontban. Kiskamaszokat tanító pedagógusok vagy szüleik, s minden felnőtt érdeklődő számára a hétvége első napja beavató, érzékenyítő foglalkozás lehet a művészetterápia módszerének megismerésére. A második nap pedig a gyerekeknek, a 10-14 éves korosztálynak szól.

A foglalkozást vezeti:  Vass Julianna művészetterapeuta.

Részvételi díj: 5.000 Ft /fő/nap. Kedvezményes szülő-gyermek részvételi díj 4000 Ft/fő/nap, támogatva a közös és mégis külön megélt élményeken nyugvó tapasztalatszerzést. Az részvételi díj tartalmazza a foglalkozás során használt művészeti eszközöket, továbbá a frissítőt és a harapnivalót.

A foglalkozás minimum 5 fő jelentkezése esetén indul, maximális létszám 10 fő. Jelentkezési határidő: október 20. 

Esemény megosztása

bottom of page