top of page

febr. 18., P

|

Szakicska-ház

Textil Műhely - pólófonal tárolót horgolunk

Fonalak, szálak, anyagok és amit kihozunk belőle!

Textil Műhely - pólófonal tárolót horgolunk
Textil Műhely - pólófonal tárolót horgolunk

Idő és helyszín

2022. febr. 18. 17:00 – 19:30

Szakicska-ház, Csömör, Kacsóh Pongrác u. 1, 2141 Hungary

Vendégek

Az eseményről

Kéthetente péntek délutánonként mindig elkészítünk valami hasznos, csinos és praktikus kis tárgyat, viseletet. Megtanulunk többféle technikát egy mestertől és egymástól.

Horgolás, kötés, fonás, varrás, nemezelés, csomózás, makramé, számtalan technika, amibe belekóstolhatsz, szépen sorban. Egyúttal újrahasznosítunk, régiből újat varázsolunk, textilt festünk a növények erejével, újraszabunk, átalakítunk. Klubszerű alkalmainkon családias légkörben megtanulhatod, kipróbálhatod az adott kézműves textil technikát, egy szép új eszközzel vagy tárggyal gazdagíthatod az otthonod, és a megszerzett tudással alkothatsz tovább...

Tervezett tematika: Január 14. Nagyi négyzet tároló; Január 28.  Gombolyagtartó agyagból; Február 4. Szappanmentő  zsákocska kötve - horgolva szuper kezdőknek; Február 18. Tároló pólófonalból, Március 4. Nemezelt könyv vagy notesz borító elkészítése, Március 18. Hímzés nemezen, a nemezborító díszítése.

Részvételi díj: 5000 Ft/fő /alkalom, vagy bérlettel 4000 Ft/fő/alkalom, mely minden alapanyag és eszköz használatát tartalmazza. Csak magadat kell hozni!

Kérünk, hogy a biztonságos szervezés érdekében és a programok létszámkorlátja miatt mindig jelentkezz időben és előzetesen, a foglalkozást megelőző napon vagy  előtte csak személyesen vagy telefonon érdemes jelentkezni: nekem.muhely@gmail.com vagy +36-30-6772997 (Fábri-Nyerges Andi) FB "érdekel", "ott leszek" jelölés nem elegendő. Köszönjük!

Esemény megosztása

bottom of page