top of page

máj. 06., P

|

Szakicska-ház

Textil Műhely - horgolt ékszer

Fonalak, szálak, anyagok és amit kihozunk belőle! Ez alkalommal horgolt ékszert készítünk.

Textil Műhely - horgolt ékszer
Textil Műhely - horgolt ékszer

Idő és helyszín

2022. máj. 06. 17:00 – 19:30 CEST

Szakicska-ház, Csömör, Kacsóh Pongrác u. 1, 2141 Hungary

Vendégek

Az eseményről

Kéthetente péntek délutánonként mindig elkészítünk valami hasznos, csinos és praktikus kis tárgyat, viseletet. Megtanulunk többféle technikát egy mestertől és egymástól. Ez alkalommal horgolt ékszereket készítünk.

Horgolás, kötés, fonás, varrás, nemezelés, csomózás, makramé, számtalan technika, amibe belekóstolhatsz, szépen sorban. Egyúttal újrahasznosítunk, régiből újat varázsolunk, textilt festünk a növények erejével, újraszabunk, átalakítunk. Klubszerű alkalmainkon családias légkörben megtanulhatod, kipróbálhatod az adott kézműves textil technikát, egy szép új eszközzel vagy tárggyal gazdagíthatod az otthonod, és a megszerzett tudással alkothatsz tovább...

Részvételi díj: 5000 Ft/fő /alkalom, vagy bérlettel 4000 Ft/fő/alkalom, mely minden alapanyag és eszköz használatát tartalmazza. Csak magadat kell hozni!

Kérünk, hogy a biztonságos szervezés érdekében és a programok létszámkorlátja miatt mindig jelentkezz időben, és előzetesen, lehetőség szerint a  foglalkozást megelőző hétfő estig. A foglalkozást megelőző naptól csak személyesen vagy telefonon érdemes érdeklődni: nekem.muhely@gmail.com vagy +36-30-6772997 (Fábri-Nyerges Andi) FB "érdekel", "ott leszek" jelölés nem elegendő. Köszönjük!

Esemény megosztása

bottom of page