top of page

jan. 28., P

|

Szakicska-ház

Textil Műhely - agyag gombolyagtartó készítése

Fonalak, szálak, anyagok és amit kihozunk belőle!

Textil Műhely - agyag gombolyagtartó készítése
Textil Műhely - agyag gombolyagtartó készítése

Idő és helyszín

2022. jan. 28. 17:00 – 19:30 CET

Szakicska-ház, Csömör, Kacsóh Pongrác u. 1, 2141 Hungary

Vendégek

Az eseményről

Kéthetente péntek délutánonként mindig elkészítünk valami hasznos, csinos és praktikus kis tárgyat, viseletet. Megtanulunk többféle technikát egy mestertől és egymástól.

Horgolás, kötés, fonás, varrás, nemezelés, csomózás, makramé, számtalan technika, amibe belekóstolhatsz, szépen sorban. Egyúttal újrahasznosítunk, régiből újat varázsolunk, textilt festünk a növények erejével, újraszabunk, átalakítunk. Klubszerű alkalmainkon családias légkörben megtanulhatod, kipróbálhatod az adott kézműves textil technikát, egy szép új eszközzel vagy tárggyal gazdagíthatod az otthonod, és a megszerzett tudással alkothatsz tovább...

Tervezett tematika: Január 14. Nagyi négyzet tároló; Január 28.  Gombolyagtartó agyagból; Február 4. Szappanmentő  zsákocska kötve - horgolva szuper kezdőknek; Február 18. Tároló pólófonalból

Részvételi díj: 5000 Ft/fő /alkalom, vagy bérlettel 4000 Ft/fő/alkalom, mely minden alapanyag és eszköz használatát tartalmazza. Csak magadat kell hozni!

Kérünk, hogy a biztonságos szervezés érdekében és a programok létszámkorlátja miatt mindig jelentkezz időben és előzetesen, a foglalkozást megelőző napon vagy  előtte csak személyesen vagy telefonon érdemes jelentkezni: nekem.muhely@gmail.com vagy +36-30-6772997 (Fábri-Nyerges Andi) FB "érdekel", "ott leszek" jelölés nem elegendő. Köszönjük!

Esemény megosztása

bottom of page