top of page

dec. 10., P

|

Szakicska-ház

Textil Műhely 5.

Fonalak, szálak, anyagok és amit kihozunk belőle: ez alkalommal nagyi négyzetekből horgolunk kis tárolókat a mai nők számára:-)

Textil Műhely 5.
Textil Műhely 5.

Idő & Helyszín

2021. dec. 10. 17:00 – 19:30

Szakicska-ház, Csömör, Kacsóh Pongrác u. 1, 2141 Hungary

Az eseményről

Kéthetente péntek délutánonként mindig elkészítünk valami hasznos, csinos és praktikus kis tárgyat, viseletet. Megtanulunk többféle technikát egy mestertől és egymástól.

Horgolás, kötés, fonás, varrás, nemezelés, csomózás, makramé, számtalan technika, amibe belekóstolhatsz, szépen sorban. Idén 5 alkalommal, de ezt nem fogod tudni abbahagyni... Egyúttal újrahasznosítunk, régiből újat varázsolunk, textilt festünk a növények erejével, újraszabunk, átalakítunk. Klubszerű alkalmainkon családias légkörben megtanulhatod, kipróbálhatod az adott kézműves textil technikát, egy szép új eszközzel vagy tárggyal gazdagíthatod az otthonod, és a megszerzett tudással alkothatsz tovább...

Tervezett tematika: okt. 1 növényiekkel festünk meg vásznat, gyapjú fonalat okt. 15. kis táskát készítünk a festett vászonból, gyapjúfonalból horgolt füllel. nov. 12. kis nemezkosárka, nov. 26. kötött palack melegítő nemezelt aljjal, dec. 10. köss velünk tovább körbe: a januári lábszárvédő és zoknikötés előkészítője.

Részvételi díj: 5000 Ft/fő /alkalom, vagy bérlettel 4000 Ft/fő/alkalom, mely minden alapanyag és eszköz használatát tartalmazza. Csak magadat kell hozni!

Kérünk, hogy a biztonságos szervezés érdekében mindig jelentkezz időben és előzetesen: nekem.muhely@gmail.com vagy +36-30-6772997 (Fábri-Nyerges Andi) FB "érdekel", "ott leszek" jelölés nem elegendő! Köszönjük!

Megosztom

bottom of page