top of page

okt. 15., P

|

Szakicska-ház

Textil Műhely 2.

Fonalak, szálak, anyagok és amit kihozunk belőle.

Textil Műhely 2.
Textil Műhely 2.

Idő és helyszín

2021. okt. 15. 17:00 – 19:30 CEST

Szakicska-ház, Csömör, Kacsóh Pongrác u. 1, 2141 Hungary

Az eseményről

Kéthetente péntek délutánonként mindig elkészítünk valami hasznos, csinos és praktikus kis tárgyat, viseletet. Megtanulunk többféle technikát egy mestertől és egymástól.

Horgolás, kötés, fonás, varrás, nemezelés, csomózás, makramé, számtalan technika, amibe belekóstolhatsz, szépen sorban. Idén 5 alkalommal, de ezt nem fogod tudni abbahagyni... Egyúttal újrahasznosítunk, régiből újat varázsolunk, textilt festünk a növények erejével, újraszabunk, átalakítunk. Klubszerű alkalmainkon családias légkörben megtanulhatod, kipróbálhatod az adott kézműves textil technikát, egy szép új eszközzel vagy tárggyal gazdagíthatod az otthonod, és a megszerzett tudással alkothatsz tovább...

Tervezett tematika: okt. 1 növényiekkel festünk meg vásznat, gyapjú fonalat okt. 15. kis táskát készítünk a festett vászonból, gyapjú fonalból horgolt füllel., nov. 12. szövött ékszer, nov 26. horgolt palack melegítő, dec. 10. kötés 5 kötötűvel csuklópántot, mely a januári lábszárvédő és  zoknikötés előkészítője.

Részvételi díj: 5000 Ft/fő /alkalom, vagy bérlettel 4000 Ft/fő/alkalom, mely minden alapanyag és eszköz használatát tartalmazza. Csak magadat kell hozni!

Kérünk, hogy a biztonságos szervezés érdekében mindig jelentkezz időben és előzetesen: nekem.muhely@gmail.com vagy +36-30-6772997 (Fábri-Nyerges Andi) FB "érdekel", "ott leszek" jelölés nem elegendő! Köszönjük!

Esemény megosztása

bottom of page