top of page

nov. 12., Szo

|

Szakicska-ház

Társast készítünk - Barkács Műhely Laci bácsival (9+)

Folytatjuk tavaszi fatárgy készítő barkácsolásainkat, hogy a kis ezermesterek munkái benépesíthessék családjuk otthonát.

Társast készítünk - Barkács Műhely Laci bácsival (9+)
Társast készítünk - Barkács Műhely Laci bácsival (9+)

Idő és helyszín

2022. nov. 12. 10:00 – 12:30

Szakicska-ház, Csömör, Kacsóh Pongrác u. 1, 2141 Hungary

Az eseményről

Havonta egyszer, szombat délelőttönként várja Patyi László a gyerekeket, hogy megismertethesse őket a fával és a barkácsoláshoz használt régi-új szerszámokkal. 9 éves kortól önállóan, a kisebbeket szülői kísérettel csatlakozhatnak. De természetesen nagy örömmel fogadjuk a szülő-gyermek barkácsoló párokat is. Szépítsd saját kezűleg a családi otthont, miközben megtanulod a fúró, kalapács, csavarhúzó és más izgalmas szerszám használatát! A résztvevők a fába vésett, égetett minták készítését is megtanulhatják, barkácsolhatnak praktikus virágládát, madáretetőt, maradékokból díszt vagy használati tárgyat. 

október 22.: egymásba illő formák ( l. a képen) november 12.: memória társasjáték fából december 10.: karácsonyi meglepetés, részletek hamarosan.

A foglalkozás vezetőjét Csömörön fa munkáiról már jól ismerik, azok több csömöri játszóteret, parkot és családi ház kertjét díszítik: https://www.facebook.com/naturmanufaktura 

Részvételi díj: Önálló gyermek jegy: 4500Ft/fő. családi jegy: 5500Ft/tárgy/alkalom (1 gyermek és 1 felnőtt) testvér kedvezménnyel gyermekenként 4000Ft.

Jelentkezési határidő az egyes alkalmakra: október 14. (okt. 22.), november nov 4. (nov. 12.) és dec. 2. (dec. 10.) A részvétel előzetes regisztrációhoz kötött, mivel kis csoportban dolgozunk. A regisztrációt követően elküldjük a  részvételi díj  befizetéséhez szükséges  információkat, a  befizetést követően válik érvényessé a  jelentezés.

Érdeklődés és jelentkezés: nekem.muhely@gmail.com vagy +36-30-6772997 (Fábri-Nyerges Andi). FB "ott leszek" vagy "érdekel" megjelölés nem elegendő. Köszönjük!

Esemény megosztása

bottom of page