top of page

Szakicska Gasztroklub - Sör és sörkorcsolyák

júl. 22., P

|

Szakicska-ház

sör fajtákkal és melléjük ropogtatható sörkorcsolyákkal ismerkedünk. A nyári melegben, de a bármilyen hihetetlen, a téli hidegben is jól eshet a sör, fajtája válogatja, ahogy a hozzá passzoló ételek is különfélék lehetnek.

Szakicska Gasztroklub  - Sör és  sörkorcsolyák
Szakicska Gasztroklub  - Sör és  sörkorcsolyák

Idő és helyszín

2022. júl. 22. 17:30 – 19:30

Szakicska-ház, Csömör, Kacsóh Pongrác u. 1, 2141 Hungary

Az eseményről

Idén havonta egyszer péntekenként 17.30-19.30 között várjuk a kulináris élvezetek iránt érdeklődő felnőtteket klubszerű alkalmainkon: kísérletezünk, közös tudás osztunk meg vagy szerzünk saját konyhánkból, a többiek tapasztalatából tanulunk. 

Minden alkalommal 

- hazavihetsz valami finomságot, kóstolót,

- több új recepttel gazdagodhatsz a témában,

- praktikus konyhai tudást, segítséget kaphatsz,

- hagyományos és egészséges  technikákat tanulhatsz magad és családod étkezésének színesítésére. 

Július 22-én a sör fajtákkal és melléjük ropogtatható sörkorcsolyákkal ismerkedünk. A nyári melegben, de a bármilyen hihetetlen, a téli hidegben is jól eshet a sör, fajtája válogatja, ahogy a hozzá passzoló ételek is különfélék lehetnek. Különféle ételek mellett ízfokozó vagy fűszer is lehet a sör, a maláta aromája...

Ha szeretnél te is velünk tartani, tedd szabaddá magad havonta egyszer péntek délután, jelentkezz, válts "klub tagságit":-)!

Tervezett témáink idén (téma és időpont változtatás jogát fenntartjuk):

- egészséges ételek: csíra, granola, smoothies, téli vitaminforrások (január), 

- melegítő levesek (február), 

- csináljuk együtt: nyújtott rétes, húsvéti trükkök (március), 

- édes kelt kalácsok (április), 

- tavaszi zöldségek, vega életmód (május), 

- kerti gyógyságok: fűszerek, gyógyteák, ehető virágok (június), 

- sör és  sörkorcsolyák (július), 

- befőzés, tartósítás: lekvár, aszalás, szörp és savanyúság (augusztus), 

- zöldséges kencék: zakuszka, ajvár és társaik (szeptember), 

- bor és borkorcsolyák (október),

- csináljuk együtt: házi száraz tészta (november), 

- ajándékok a konyhámból (december).

Részvételi díj: 4000Ft/fő/alkalom, de aki már most tudja, hogy legalább az alkalmak felén részt szeretne venni, az váltson 6 alkalmas bérletet, így 3000Ft/fő /alkalom, és minden további alkalomért is bérletes részvételi díjat fizethetsz, ha hatnál több alkalomra szeretnél/tudsz eljönni.

A részvétel regisztrációhoz kötött! A júliusi alkalomra  július  18. hétfő estig tudjuk fogadni a regiszrációkat.

nekem.muhely@gmail.com vagy 

+36-30-6772997 Fábri-Nyerges Andi 

Jelentkezési határidő: az adott pénteki klubdélutánt megelőző hétfő estig lehet jelentkezni, később már csak személyesen, telefonon tudtok érdeklődni a szabad helyekről, mivel kis csoportban, tartjuk a programot, és  szinte minden alkalommal alapanyaggal, eszközökkel kóstoló adagokkal készülünk az időben regisztrált résztvevők számára.  

Esemény megosztása

bottom of page