Szakicska Gasztroklub - Ajándékok a konyhámból
dec. 02., P
|Szakicska-ház
Várunk benneteket, hogy együtt próbáljunk ki, adjunk ötletet egymásnak gasztro ajándékok készítésére. A mi ötleteink: fűszersó, forralt boros körtebefőtt, házi sajtkülönlegességek fűszeres olajban pácolva, kandírozott narancshéj, céklás-képosztás vitaminbomba tartósítás nélkül és így tovább...


Idő és helyszín
2022. dec. 02. 17:30 – 19:30 CET
Szakicska-ház, Csömör, Kacsóh Pongrác u. 1, 2141 Hungary
Vendégek
Az eseményről
Decemberi témánk: gasztro ajándékok karácsonyra házilag
Elkészítjük, megmutatjuk, ahogy szoktuk, saját ötleteinket, mint pl. fűszersó, kandírozott narancs, forralt boros körte befőtt, vitamin bomba vagy pácolt sajt... És ti? További trükkök, az év utolsó gasztroklubjában.
Január végétől havonta egyszer péntekenként 17.30-19.30 között várjuk a kulináris élvezetek iránt érdeklődő felnőtteket klubszerű alkalmainkon: kísérletezünk, közös tudás osztunk meg vagy szerzünk saját konyhánkból, a többiek tapasztalatából tanulunk. Minden alkalommal - hazavihetsz valami finomságot, kóstolót, - több új recepttel gazdagodhatsz a témában, - praktikus konyhai tudást, segítséget kaphatsz, - hagyományos és egészséges technikákat tanulhatsz magad és családod étkezésének színesítésére.
Ha szeretnél te is velünk tartani, tedd szabaddá magad havonta egyszer péntek délután, jelentkezz, válts "klub tagságit"!
Tervezett témáink idén (téma és időpont változtatás jogát fenntartjuk): - egészséges ételek: csíra, granola, smoothies, téli vitaminforrások (január), - melegítő levesek (február), - csináljuk együtt: nyújtott rétes, húsvéti trükkök (március), - édes kelt kalácsok (április), - tavaszi zöldségek, vega életmód (május), - kerti gyógyságok: fűszerek, gyógyteák, ehető virágok (június), - sör és sörkorcsolyák (július), - befőzés, tartósítás: lekvár, aszalás, szörp és savanyúság (augusztus), - zöldséges kencék: zakuszka, ajvár és társaik (szeptember), - bor és borkorcsolyák (október), - csináljuk együtt: házi száraz tészta (november), - ajándékok a konyhámból (december).
Részvételi díj: 4000Ft/fő/alkalom A részvétel regisztrációhoz kötött! Ez alkalommal november 30. szerdáig tudjuk fogadni a jelentkezéseket. Mivel kis csoportban tartjuk a programot, és szinte minden alkalommal alapanyaggal, eszközökkel kóstoló adagokkal készülünk az időben regisztrált résztvevők számára, a jelentkezés a részvételi díj befizetésével válik érvényessé, az íméles vagy honlapunkon történt regisztráció után elküldjük a befizetési információkat. (Az FB "érdeklődőm", ott leszek" jelölés nem elegendő.) A programot min. 4 fő érvényes jelentkezése esetén tudjuk megtartani. Érdeklődés és jelentkezés: nekem.muhely@gmail.com vagy +36-30-6772997 Fábri-Nyerges Andi