máj. 19., Sze | Szakicska-ház

Süti kémia (Alkotó Részecskék)

Vajon mitől lesz egy keksz ropogós vagy kellemesen puha? A vaj, a tojás, vagy a liszt egyensúlyán múlik? Sütőpor vagy szódabikarbóna? Kipróbáljuk?
A regisztráció le van zárva
Süti kémia  (Alkotó Részecskék)

Idő & Helyszín

máj. 19. 16:15 – 20:15
Szakicska-ház, Csömör, Kacsóh Pongrác utca 1., 2141 Hungary

Az eseményről

Az Alkotó Részecskék megálmodója Szüllőné Bíró Ágnes vegyész, aki nagyobb óvodások és kisebb iskolások számára olyan programsorozatot állított össze, amely során természettudományos törvényszerűségekkel ismerkedhetnek meg a gyermekek játékos formában. Olyan kísérleteket végeznek és értelmeznek, amelyeket maguk állítanak elő biztonságos, a háztartásban is megtalálható alapanyagok segítségével. És mindig haza is visznek valamit… 

Részvételi díj: alkalmanként 1600 Ft/fő, testvér: 1300 Ft/fő.

Bérlet (4 alkalom): 5700 Ft (3 hónap alatt felhasználható).

A regisztráció le van zárva

Megosztom