Süti kémia (Alkotó Részecskék)
máj. 19., Sze
|Szakicska-ház
Vajon mitől lesz egy keksz ropogós vagy kellemesen puha? A vaj, a tojás, vagy a liszt egyensúlyán múlik? Sütőpor vagy szódabikarbóna? Kipróbáljuk?
Idő és helyszín
2021. máj. 19. 16:15 – 20:15
Szakicska-ház, Csömör, Kacsóh Pongrác utca 1., 2141 Hungary
Vendégek
Az eseményről
Az Alkotó Részecskék megálmodója Szüllőné Bíró Ágnes vegyész, aki nagyobb óvodások és kisebb iskolások számára olyan programsorozatot állított össze, amely során természettudományos törvényszerűségekkel ismerkedhetnek meg a gyermekek játékos formában. Olyan kísérleteket végeznek és értelmeznek, amelyeket maguk állítanak elő biztonságos, a háztartásban is megtalálható alapanyagok segítségével. És mindig haza is visznek valamit…
Részvételi díj: alkalmanként 1600 Ft/fő, testvér: 1300 Ft/fő.
Bérlet (4 alkalom): 5700 Ft (3 hónap alatt felhasználható).