top of page

febr. 29., Cs

|

Szakicska-ház

Rajz Műhely - Mándics Mariann művésztanárral (12+)

Festő technikák, művészeti oktatás hobbiművészeknek, felvételi felkészítés felnőtteknek és nagyobb gyerekeknek (12+)

Rajz Műhely -  Mándics Mariann művésztanárral (12+)
Rajz Műhely -  Mándics Mariann művésztanárral (12+)

Idő és helyszín

2024. febr. 29. 17:00 – 19:00

Szakicska-ház, Csömör, Kacsóh Pongrác u. 1, 2141 Hungary

Az eseményről

Mándics Mariann művésztanár heti Rajz Műhelyébe az érdeklődő felnőtteket és a nagyobb gyermekeket (12+) várjuk. A művészeti továbbtanulás iránt érdeklődők igény szerint felvételi előkészítésben vehetnek részt. A hobbi festők, alkotni vágyó felnőttek klubszerű csütörtöki alkalmainkon megismerkedhetnek a rajzolás, festés alapjaival, kipróbálhatnak különböző ábrázolási technikákat, családias környezetben, szakértő segítség mellett tanulhatnak. Gyere és tanulj meg másként látni! A fejlődés alapja persze a rendszeresség, ezért fontos az egyéni elköteleződés. 

Az első alkalomra mindenképp hozd magaddal saját szokásos rajzeszközeidet, de legalább grafit ceruzát, papírt/rajzlapot és  valamilyen rajztáblát. A további eszközökről a  foglalkozáson lesz szó, a rendszeres rajzoláshoz, otthoni gyakorláshoz szükséges  rajzeszközökkel kapcsolatos kérdéseiddel fordulj bátran Mándics Mariannhoz, a foglalkozás vezetőjéhez. A jelentkezés az első alkalom részvételi díjának  (4000Ft) befizetésével válik érvényessé (a befizetési információkat a regisztrációt követően küldjük meg ímél címedre). Ha úgy döntesz, hogy bérletet váltasz, ezt természetesen beleszámítjuk. 

Részvételi díj alkalmanként 4000Ft. Bérlettel: 12.000Ft/fő/4 alkalom.

A műhelyt csak megfelelő számú jelentkező esetén tartjuk meg (min. 4 fő). Mindenképpen jelentkezz előzetesen, legkésőbb a csütörtöki alkalmak előtti hétfő estig.

FB "Ott leszek" vagy "Érdeklődőm" jelölés nem elegendő, Köszönjük! Érdeklődés és jelentkezés folyamatosan: nekem.muhely@gmail.com vagy +36-30-6772997 (Fábri-Nyerges Andi)

Esemény megosztása

bottom of page