top of page

okt. 14., Cs

|

Szakicska-ház

Rajz Műhely (12+) Mándics Mariann művésztanárral

Hetente csütörtökönként a nagyobb gyermeket és érdeklődő felnőtteket várjuk, hogy klubszerű alkalmainkon családias környezetben, szakértő segítség mellett ismerkedjenek a rajzolás és a festészet alapjaival. Gyere és tanulj meg másként látni!

Rajz Műhely (12+) Mándics Mariann művésztanárral
Rajz Műhely (12+) Mándics Mariann művésztanárral

Idő és helyszín

2021. okt. 14. 17:00 – 19:00

Szakicska-ház, Csömör, Kacsóh Pongrác u. 1, 2141 Hungary

Az eseményről

Mándics Mariann művésztanár hetente, csütörtökönként tartott Rajz Műhelyébe a nagyobb gyermeket (12+) és az érdeklődő felnőtteket várjuk. Klubszerű alkalmainkon megismerkedhetnek a rajzolás, festés alapjaival, kipróbálhatnak különböző ábrázolási technikákat, családias környezetben, szakértő segítség mellett tanulhatnak. Gyere és tanulj meg másként látni! A fejlődés alapja persze a rendszeresség, ezért fontos az egyéni elköteleződés. Az első, ismerkedő óra ingyenes, a további részvételi díj: 12.000Ft/fő/4 alkalom

A foglalkozás kiscsoportos, mindenképpen jelentkezz időben és előzetesen. FB "Ott leszek" vagy "Érdeklődőm" jelölés nem elegendő, köszönjük!

Érdeklődés és jelentkezés: nekem.muhely@gmail.com vagy +36-30-6772997 (Fábri-Nyerges Andi)

2021. október 2-22-ig től házi kiállítás tekinthető meg Rajz Műhelyünk nyári alkotásaiból, gyere, ismerkedj velünk a Szakicska-házban.

Esemény megosztása

bottom of page