top of page

dec. 02., Szo

|

Szakicska-ház

Őszi-Téli Nemez Műhelyek - Ünnepváró nemezek Fábri- Nyerges Andival

Adventi kézműveskedések során adventi naptárat, spirált, fénygyűjtő nemez mécseseket és apró díszeket ékszereket készítünk e két szombat délután, már az ünnepre hangolódva nemezelünk. Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Őszi-Téli Nemez Műhelyek  - Ünnepváró nemezek Fábri- Nyerges Andival
Őszi-Téli Nemez Műhelyek  - Ünnepváró nemezek Fábri- Nyerges Andival

Idő & Helyszín

3 további alkalom

dec. 02. 15:00 – 19:00

Szakicska-ház, Csömör, Kacsóh Pongrác u. 1, 2141 Magyarország

Az eseményről

Ünnepre készülő nemezek - családi foglalkozás, kezdőknek is ajánlott

December 2. 15-19 óráig: az Advent és az évforduló jegyében adventi spirált vagy határidő naplót/notesz védőt, könyvjelzőt/ajándék kísérőt nemezelünk, nemezes díszítési technikákkal, hímzéssel ismerkedünk.

Részvételi díj: 8000 Ft/fő/tárgy

December 9. 15-19 óráig nemezes ajándékok: fénygyűjtő díszek és mécsestartók, apró karácsonyfa  díszek, vagy  ajándékba  adható nyakba fülbe  valók vagy lakásdíszek készülhetnek.

Részvételi díj: 6000Ft/fő/alkalom. Családi és  testvér kedvezménnyel: 8000Ft/2 fő/ alkalom, 8 éves kor alatt szülővel, nagyobb testvérrel várjuk a gyerkeket.)

Jelentkezés és érdeklődés:

A foglalkozásokat min. 5, max. 10 fő részvételével tudjuk megtartani.

Ha érdeklődsz valamelyik műhelyalkalmunk iránt, kérjük, regisztrálj itt a honlapon az adott programnál, ezt követően bővebb tájékoztatást küldünk. A jelentkezésed a részvételi díj befizetésével válik érvényessé (ezzel egyúttal biztosítod helyedet is), a befizetési információkat a regisztráció során megadott ímél címedre küldjük. Kérdéseddel fordulj hozzánk bizalommal: Fábri-Nyerges Andi +36-30-6772997 vagy nekem.muhely@gmail.com

Megosztom

bottom of page