top of page

aug. 24., H

|

Szakicska Ház

Nyárvégi Szakicska Alkotó Délutánok

Mi a közös bennük: közösségi nemeztakaró vagy saját nemezkarkötő készítése, szappantartó, kötőtű vesszőből, mozaik a kertben, kaspón, asztalkán, falon? Ezeket mind kipróbálhatod Nyárvégi Alkotó Délutánjainkon, hétfőtől péntekig minden délután.

Nyárvégi Szakicska Alkotó Délutánok
Nyárvégi Szakicska Alkotó Délutánok

Idő és helyszín

2020. aug. 24. 15:00 – 2020. aug. 28. 19:00

Szakicska Ház, Csömör, Kacsóh Pongrác u. 1, 2141 Hungary

Az eseményről

Amíg a felnőttek, nagyobb gyermekek alkotnak, különböző kézműves technikákat kipróbálnak, a kisebbek kísérleteznek és barkácsolnak. Felnőtt kíséret nélkül is jöhetnek gyermekek! Harapnivalót és innivalót biztosítunk. Szabadtéren, egymástól elkülönülten, kis létszámú csoportokban dolgozunk! (Min. 4 fő, max. 12 fő)

NEKEM Műhely és Alkotóközösség szervezésében (11+):

Az öt nap kézműves programja minden nap 15-19 óráig: HÉTFŐ-KEDD: Közös nemeztakaró készítés és saját nemezkarkötő nemezelése Fábri-Nyerges Andreával SZERDA: Vesszőből szappantartót, fából egyedi kötőtű készítés Takács Judittal. CSÜTÖRTÖK-PÉNTEK:Mozaikdíszítés kerti és használati tárgyainkra pl: asztalka, tükör, tálca készítés Mándics Mariannal. Valamint betekinthetsz egy igazi kerti installáció, a kút mozaikozásának előkészítésébe.

Alkotó Részecskék szervezésében (5+ évesek): Konyhakémia: kelt tészta kémia, paradicsom vulkán, savanyítás kémiája Foglalkozásvezető: Szüllőné Bíró Ágnes

Részvételi díj: Felnőtt: 4000 Ft/fő/nap, Gyerek: 2500 Ft/fő/nap, Családi (1 felnőtt, 1 gyerek): 6000 Ft/nap.

Látogató jegy: Ha kíváncsi vagy a Szakicska-ház programjaira, szolgáltatásaira, a közösségi nemezelésre és mozaikozásra, válts Látogató jegyet (2000 Ft/fő/délután), ezért lehetőséged lesz bekapcsolódni a közös alkotómunkába, és családias légkörben ismerkedhetsz alkotóközösségünkkel a TudásCseppek Bolttal és vendégünk vagy egy finom kávéra vagy limonádéra.

Előzetes regisztráció minden esetben a részvétel feltétele! Ne felejts el jelentkezni augusztus 21-ig e-mailen nekem.muhely@gmail.com; Az FB üzenet vagy "ott leszek", "érdeklődöm" megjelölés nem elegendő! Köszönjük!

 

Esemény megosztása

bottom of page