top of page

júl. 21., P

|

Szakicska-ház

Nyári Nemez Műhelyek (12+) - kistáska variációk 1-2.

Még nem próbáltad ki a nemezelést? Bizonytalan vagy a nemezes tudásodban, vagy egy konkrét tárgyat szeretnél elkészíteni, amihez segítséget vársz? 2 délután várjuk a nagyobbakat és a felnőtteket kötetlen alkotásra, egy kicsit kötött tematikával.

Nyári Nemez Műhelyek (12+)  - kistáska variációk 1-2.
Nyári Nemez Műhelyek (12+)  - kistáska variációk 1-2.

Idő és helyszín

2023. júl. 21. 16:30 – 19:00

Szakicska-ház, Csömör, Kacsóh Pongrác u. 1, 2141 Hungary

Az eseményről

Kötetlen nemezes alkotó délutánjaink, mint egy "délutános alkotótábor ", a nagyobblélegzetű nemeztárgyak elkészítésére adnak alkalmat, akár munka után is csatlakozhatsz. Kezdőként is  belevághatsz egy vagy két komolyabb tárgy, mint egy ülőpárna, puff, kistáska, mamusz stb. elkészítésébe,  ha  minden vagy legalább két-három délutánt töltesz velünk, de amellett 2-3 kisebb "bemelegítő " darabot is  elkészíthetsz, mint ékszerek, karkötő, hajbavaló, kulcstartó stb. Kérlek jelezd előre, ha  nem a  meghirdetett 2 alkalmas tematikába vágnál bele, hanem csak egy- egy  délutánra jönnél ismerkedni a  nemezeléssel.

Tematika (1 tárgy elkészítése min. 2 délután, kezdőknek 3 is lehet, vagy  otthon kell befejezniük.):

jún. 22-23. puff,

jún 29-30. mamusz,

júl 20-21. kistáska, vagy pénztárca vagy akasztható kulcstartó (rátétes vagy  hímzettdíszítést velünk a  nemezes héten készítheted el rá , júl. 10-14 között)

Részvételi díj: 8.000Ft/fő/délután, Bérlettel (azaz több délután): 7000Ft/délután  (további családi kedvezmény 10%)

Jelentkezési határidő: június 15.

A részvételi díj tartalmazza az eszközök, műhely használatát, az alapvető alapanyagok költségét . Ha saját elképzeléseid, egyéni igényeid vannak, akkor minden esetben egyeztessünk, hogy ne okozzunk csalódást, a megfelelő alapanyag rendelkezésre álljon. Szívesen segítünk az anyagbeszerzésben, illetve megbeszélés szerint délelőtti műhelyhasználatra, közös munkára is van lehetőség, ha a tárgy elkészítséhez, befejezéséhez erre szükséged van. Ebben a pár napban tehát sokféle nemezes tervedet megvalósíthatod, főleg, ha  időben, de  legalább a  jelentkezési határidőig jelentkezel, kérdezel.

Jelentkezéssel és a további kérdésekkel kapcsolatban fordulj hozzám bizalommal:  Fábri-Nyerges Andi +36-30-6772997 vagy nekem.muhely@gmail.com

A jelentkezés a részvételi díj  befizetéséel válik érvenyessé, a befizetési az információkat a  jelentkezést követően ímélen küldjük el.

Esemény megosztása

bottom of page