top of page

júl. 05., P

|

Szakicska-ház

Nyári Alkotó Délutánok - Kerti kerámiák, korongozott étkészletek Bolesza Barbarával

Laptechnikával egyedi házszám táblát, madár etetőt/itatót, szappantartót készíthetsz, kipróbálhatod és gyakorolhatod a korongozást, több alkalom alatt akár egy reggeliző készletet készíthetsz magadnak.

Nyári Alkotó Délutánok  -  Kerti kerámiák, korongozott étkészletek Bolesza Barbarával
Nyári Alkotó Délutánok  -  Kerti kerámiák, korongozott étkészletek Bolesza Barbarával

Idő és helyszín

2024. júl. 05. 16:00 – 19:00

Szakicska-ház, Csömör, Kacsóh Pongrác u. 1, 2141 Magyarország

Az eseményről

Nagyobbaknak és felnőtteknek akár munka után is, kézműves kikapcsolódás: ismerkedj a fazekas mesterséggel, technikákkal a NEKEM Műhelyben! 

Napi részvételi díj a foglalkozásokra: 5000Ft/fő, amely az eszközök és a műhely használatát, valamint az oktatást és az alapanyagokat tartalmazza.

Jelentkezési határidő: Június 28.

A foglalkozásokra jelentkezés a részvételi díj befizetésével válik érvényessé, ezzel egyúttal helyedet is biztosítod. A befizetési információkat a regisztrációt követően ímélen küldjük el. További kérdésekkel fordulj hozzánk bizalommal: Fábri-Nyerges Andi +36-30-6772997 vagy nekem.muhely@gmail.com

(Ha csak társaságra vágysz, miközben saját hímzésedet, kötésedet, horgolásodat készítenéd, vagy varrogatnál, beszélgetnél egy jó kávé vagy szörp mellett, akkor nálunk a helyed a Szakicska kertben, az Alkotó Délutánok alatt e célból a belépés díjtalan.)

Esemény megosztása

bottom of page