top of page

júl. 08., H

|

Szakicska-ház

Nyári Alkotó Délutánok - kerek kenyeres kosár készítés Takács Judittal (2 délután)

Itthoni nyaralásként, kikapcsolódásként gyűlünk össze július elő két hetében délutánonként. Ezen a két délutánon a kosárkészítés alapjait sajátíthatod el egy kerek kenyeres fűzésével, a haladóbbak egy bújtatott füles verzióval is próbálkozhatnak.

Nyári Alkotó Délutánok  - kerek kenyeres kosár készítés Takács Judittal (2 délután)
Nyári Alkotó Délutánok  - kerek kenyeres kosár készítés Takács Judittal (2 délután)

Idő és helyszín

2024. júl. 08. 18:00 – 20:00

Szakicska-ház, Csömör, Kacsóh Pongrác u. 1, 2141 Magyarország

Az eseményről

Sokan kértétek, hogy szervezzünk egy kifejezetten kezdő kosárkészítő alkalmat. Mivel gyakorlat teszi a mestert, úgy gondoljuk érdekes lehet egy egyszerű, de  nagyszerű kerek kenyeres kosár még olyanoknak is, akik fontak már kosarat, de épp ilyen formát még nem.  A kezdőknek meg remek bevezető vesszőtárgy.

Gyertek: praktikus és  hasznos  ismeretek, szép formák, természetes anyagok és nem utolsó sorban jó hangulat vár a  Nyári Alkotó Délutánok második hetén is.

E két kosár készítő alkalom részvételi díja  16.000Ft/fő, mely tartalmaz minden eszközt, alapanyagot, oktatást és  műhelyhasználatot.

A részvétel regisztrációhoz kötött, itt a honlapon az esemény leírás után tehetitek ezt meg.

Jelentkezési határidő: június 31.

A jelentkezés a részvételi díj befizetésével válik érvenyessé, a befizetési információkat a regisztrációt követően ímélen küldjük el. További kérdésekkel fordulj hozzánk bizalommal: Fábri-Nyerges Andi +36-30-6772997 vagy nekem.muhely@gmail.com

Esemény megosztása

bottom of page