top of page

júl. 01., H

|

Szakicska-ház

Nyári Alkotó Délutánok I.

Nagyobbaknak és felnőtteknek akár munka után is, kézműves kikapcsolódás: ismerkedj a fazekas mesterséggel, a nemezeléssel, textil technikákkal a NEKEM Műhelyben! Részletek hamarosan.

Nyári Alkotó Délutánok I.
Nyári Alkotó Délutánok I.

Idő és helyszín

4 további alkalom

2024. júl. 01. 16:00 – 19:00

Szakicska-ház, Csömör, Kacsóh Pongrác u. 1, 2141 Magyarország

Az eseményről

Nagyobbaknak és felnőtteknek akár munka után is, kézműves kikapcsolódás: ismerkedj a fazekas mesterséggel, a nemezeléssel, vesszőfűzéssel, textil technikákkal a NEKEM Műhelyben! Részletek hamarosan.

Napi részvételi díj a foglalkozásokra: 5000Ft/fő, amely az eszközök és a műhely használatát valamint az oktatást és az alapanyagokat tartalmazza.

Ha csak társaságra vágysz, miközben saját hímzésedet, kötésedet horgolásodat készítenéd, vagy varrogatnál, beszélgetnél egy jó kávé vagy szörp mellett, akkor nálunk a helyed a Szakicska kertben az Alkotó Délutánok alatt e célból a belépés díjtalan.

A foglakozásokra jelentkezés a részvételi díj befizetésével válik érvenyessé, a befizetési információkat a regisztrációt követően ímélen küldjük el. További kérdésekkel fordulj hozzánk bizalommal: Fábri-Nyerges Andi +36-30-6772997 vagy nekem.muhely@gmail.com

Esemény megosztása

bottom of page