top of page

júl. 14., P

|

Szakicska-ház

NEMEZES hét - a golyótól a nemeztakaróig (12+)

Ismerkedj a nemez készítéssel a golyótól a tárolóig, a dísztől a használati tárgyig. Közben a kisebbeknek kreatív báb- és játék készítés: eljátsszuk, elmeséljük, elénekeljük.

NEMEZES hét  - a  golyótól a nemeztakaróig (12+)
NEMEZES hét  - a  golyótól a nemeztakaróig (12+)

Idő és helyszín

2023. júl. 14. 15:30 – 19:00

Szakicska-ház, Csömör, Kacsóh Pongrác u. 1, 2141 Hungary

Az eseményről

Ismerkedj a nemez készítéssel a golyótól a takaróig, a dísztől a használati tárgyig. Közben a kisebbeknek kreatív báb- és játék készítés: eljátsszuk, elmeséljük, elénekeljük.

DÉLELŐTT Nemeztakaró készítés 5 délelőttön át nyitott műhelyben 9.30-13.00-ig

Délelőtt a belépés tehát díjtalan, de regisztrációhoz kötött! Lehet kíváncsiskodni is, de aktív részvételedre számítunk, ha szeretnéd kipróbálni egy hagyományos nemeztakaró elkészítését.

10.00-12.00 óráig Mese-báb-játék foglalkozáson a kisebbek (6-10 évesek) vehetnek részt Nyeste Gabriella óvoda- és drámapedagógussal. Mesefeldolgozás bábkészítéssel, barkácsolás, ismerkedés a mesékkel és játék. Részvételi díj: 4500Ft/fő Érdeklődés és jelentkezés: +36 30 497 4731 Email: nyeste.gabriella@gmail.com https://www.facebook.com/Nyeste.Gabriella.HU

DÉLUTÁN 15.30-19.00 Nemez szakkör Fábri-Nyerges Andival Kötetlen nemezes alkotó délutánjaink, mint egy "délutános alkotótábor ", az alapvető nemeztárgyak elkészítésébe vezetünk be, akár munka után is csatlakozhatsz.

Tematika 5 délutánra: - golyóból és hurkából készíthető ékszerek (1 alkalom) - 1 üreges tárgy: övre akasztható kis táska/irat/toll/szemüveg/kulacs tartó vagy mamusz (2-3 alkalom) - lapból gyúrt tárgy: ülőpárna (2 alkalom)

Részvételi díj: 8.000Ft/fő/délután, Bérlettel több alkalomra: 7000Ft/délután (további családi kedvezmény 10%) Heti délutáni belépő: 30.000Ft/fő

Jelentkezési határidő: július 3.

A részvételi díj tartalmazza az eszközök, műhely használatát, az alapvető alapanyagok költségét. Ha saját elképzeléseid, egyéni igényeid vannak, akkor minden esetben egyeztessünk, hogy ne okozzunk csalódást, a megfelelő alapanyag rendelkezésre álljon. Megbeszélés szerint délelőtti műhelyhasználatra, közös munkára is van lehetőség, ha a tárgy elkészítéséhez, befejezéséhez erre szükséged van. Ezen a héten tehát sokféle nemezes tervedet megvalósíthatod, főleg, ha időben, de legalább a jelentkezési határidőig jelentkezel, kérdezel.

MŰHELY BÉRLET a Nemezes hétre gyakorlottabbaknak: Előzetes egyeztetéssel és bejelentkezéssel akár egész napra jöhetsz nemezelni, saját "projektedet" megvalósítani, ha önállóan alkotnál. Ha nincs otthon elég helyed , eszközöd, vagy csak közösségben nemezelnél pár napot , várunk szeretettel! Eszközök és műhely használat díja: 5000Ft/nap (naponta 9.30-19.00 óráig)

EBÉD és étkezés a Nemezes hét alatt:  a program nem napközis tábor, étkezés önellátással, de felszerelt konyhával, étkezővel rendelkezünk, amit a műhely bérlettel, vagy az egész napot nálunk töltők szabadon használhatnak.

Jelentkezéssel és a további kérdésekkel kapcsolatban fordulj hozzám bizalommal, kérd részletes tájékoztatónkat ímélben: Fábri-Nyerges Andi +36-30-6772997 vagy nekem.muhely@gmail.com Legegyszerűbben itt regisztrálhatsz, kérlek, élj vele:-): https://www.szakicskahaz.hu/.../nemezes-het-a-golyotol-a...

A jelentkezés a részvételi díj befizetésével válik érvényessé, a befizetési az információkat a jelentkezést követően ímélen küldjük el.

Esemény megosztása

bottom of page