top of page

júl. 31., P

|

Szakicska Ház

Nemez Műhely havonta Fábri-Nyerges Andival

Hat alkalom során megismerjük a gyapjú változatos tulajdonságait, megszelídítjük a szálakat, hogy puhán melegítsen a hideg napokon, vagy vidámítsa, ékesítse mindennapjainkat, ha kisüt a nap. A kezdőket is várjuk!

Nemez Műhely havonta Fábri-Nyerges Andival
Nemez Műhely havonta Fábri-Nyerges Andival

Idő és helyszín

2020. júl. 31. 16:00 – 19:00

Szakicska Ház, Csömör, Kacsóh Pongrác u. 1, 2141 Hungary

Vendégek

Az eseményről

Januártól júniusig hat szombat délutánon át megismerjük a gyapjú változatos tulajdonságait, megszelídítjük a szálakat, hogy puhán melegítsen a hideg napokon, vagy vidámítsa, ékesítse mindennapjainkat, ha kisüt a nap. A kezdőket is várjuk! 

1. alkalom jan. 11.: ékszereket, kulcstartót, alátétet stb. (mindent, amit csak golyó/labda, kígyó formából tudunk)  

2. alkalom febr. 22.: ülőpárnát, párnahuzatot, nemezképet (a lapnemezelés fortélyai) 

3. alkalom márc. 28.: termoszt, mamuszt, kézmelegítőt (üreges tárgyak első lépések) 

4. alkalom ápr. 18.: könyv vagy határidő napló borítót, pénztárca, tablet vagy mobil tokot, többféle tároló, fogókesztyű, kis táska stb. (üreges, zsebes tárgyak) 

5. alkalom máj. 23.: ismerkedünk a nuno nemez technikával is: gyapjú és selyem kombinálásával lámpaernyőt, lampiont, mécsest készítünk. 

6. alkalom jún. 27.: bepillantást nyerhetünk a nemezkészítés kultúrájába egykor és ma.  

A foglalkozást vezeti: Fábri-Nyerges Andi nemezműves Min. létszám 6 fő, maximum 10 fő Részvételi díj: 24.000 Ft/fő/ 6 alkalom (részletfizetés két részben lehetséges) 

Kedvezményes bérlet az előjelentkezőknek: 20.000 Ft a 2019. dec. 31-ig regisztráló, és jelentkezésüket a részvételi díj  50%-ának (10.000 Ft) befizetésével megerősítőknek. (A részvételi díj további része minden jelentkező számára legkésőbb a második foglalkozás alkalmával, február 22-ig fizetendő.) 

A foglalkozások alkalmanként is látogathatók: 5.000 Ft/fő/alkalom, de a részvétel regisztrációhoz kötött, mely csak a részvételi díj előzetes befizetésével válik érvényessé. 

Jelentkezés és érdeklődés: nekem.muhely@gmail.com  vagy +36-30-6772997   

Kevesebb jelenjen meg 

Esemény megosztása

bottom of page