top of page

nov. 26., Szo

|

Szakicska-ház

Nemez Műhely felnőtteknek (14+) - 4 alkalom

Gyere és csatlakozz, ha igazán érdekel a nemezelés! Tudásunkat is rendszerezve praktikus, lakáskultúránkhoz, mai életvitelünkhöz is illő tárgyakat nemezelhetünk együtt.

Nemez Műhely felnőtteknek (14+) - 4 alkalom
Nemez Műhely felnőtteknek (14+) - 4 alkalom

Idő és helyszín

2022. nov. 26. 15:00 – 19:00

Szakicska-ház, Csömör, Kacsóh Pongrác u. 1, 2141 Hungary

Az eseményről

Gyere és csatlakozz, ha igazán érdekel a nemezelés! A négy éve alkalmanként összegyűlő csoportunk, most rendszeres foglalkozásokon találkozhat. Tudásunkat is rendszerezve praktikus, lakáskultúránkhoz, mai életvitelünkhöz is illő tárgyakat nemezelhetünk majd együtt. Megtanuljuk a lerakás technikáját, a lap vagy üreges tárgyak készítésének sajátosságait, ismerkedünk a mintakinccsel. A gyakorlat nem hátrány, de nem is előfeltétel. Időpontok: október 22., november 12., 26., december 10. Jelentkezési határidő: október 12.,

Idei témáink lehetnek: ülőpárna, kistáska/tárca/övtáska, téli nyakbavaló, lakás textíliák (gézfüggöny, alátét/futó, nemezkosár), egyéni javaslatok. Az idei 4 alkalom alatt legfeljebb 3 tárgyat készíthetünk el, a tematika igazodik a csoport igényeihez, amit az első alkalommal közösen beszélünk meg, ezért különösen érdemes az elejétől ott lenni és mindig pontosan érkezni.:-) Az alkalmak, ahogy a tudás is, egymásra épülnek, ezért javasolt egyben jelentkezni.  Részvételi díj: 10.000Ft/alkalom, 4 alkalmas bérlet: 34.000Ft. A részvételi díj tartalmazza a műhely és eszköz használatot és az anyagköltséget (plusz felmerülő anyagköltség, mindig opcionális.)

A részvétel regisztrációhoz kötött  mivel kis csoportban dolgozunk (min 4  max. 10 fő), a  regisztrációt követően elküldjük a  részvételi díj befizetéséhez szükséges  információkat, a jelentkezés a befizetést követően válik érvényessé.

Érdeklődés és jelentkezés:  nekem.muhely@gmail.com vagy +36-30-6772997 Fábri-Nyerges Andi

Esemény megosztása

bottom of page