top of page

júl. 11., Cs

|

Szakicska-ház

NEKEM Műhely Kézműves Napok

Mozaik tükörkeretet készítünk, ülőpárnát, gyermekjátékot nemezelünk, tanulj szőni karmantyúfán mobil vagy szemüvegtokot családias környezetben!

NEKEM Műhely Kézműves Napok
NEKEM Műhely Kézműves Napok

Idő és helyszín

2019. júl. 11. 15:30 – 19:30

Szakicska-ház, Csömör, Kacsóh Pongrác utca 1., 2141 Hungary

Az eseményről

július 8. hétfő: mozaik (12+), nemez, kerámia

július 9. kedd: kosárfonás (12+), kerámia

július 10. szerda: kosárfonás (12+), szövés

július 11. csütörtök: mozaik (12+), nemez, szövés

A négy délután alatt a választott mesterségnek megfelelően megtanulhatunk elkészíteni egy kisebb kosarat, egy nemez ülőpárnát és gyermekjátékokat, az alapvető agyagozási technikák mellett gyakorolhatjuk a korongozást, megismerhetünk és kipróbálhatunk többféle szövő eszközt a karmantyúbábtól, a körmöcskén és a szövőkereten át a szövőszékig. Mozaik technikával pedig dekoratív egyedi lakberendezési tárgyakat készíthetünk. 12 éves kor alatt szülőkkel együtt várjuk az érdeklődőket. A foglalkozásokhoz minden anyagot, eszközt, és frissítőt biztosítunk.

Részvételi díj: 6000 Ft/fő/2 alkalom/mesterség vagy 10000 Ft/fő/4 alkalom/2 mesterség. Egy-egy mesterségre csak egyben lehet jelentkezni, hogy a második alkalom végén az ott készülő tárgyakat elégedetten vihessék haza a résztvevők. Ha egy felnőtt és egy 12 év alatti gyermek együtt vesznek részt egy délután programjain, a gyermek számára kiegészítő gyermek jegy váltható, 1500 Ft/fő /alkalom értékben, mely az aznapi korosztálynak megfelelő foglalkozás(ok) valamelyikére érvényes.

Esemény megosztása

bottom of page