top of page

ápr. 27., Szo

|

Szakicska-ház

Műhely Mustra - Nyílt délelőtt

Nyitott kézműves műhelyfoglalkozások; Alkotó Részecskék - kísérletek kicsiknek és nagyoknak; Ízelítő a nyári táborok programjából; Vendégünk: Titoklesők Klubja

Műhely Mustra - Nyílt délelőtt
Műhely Mustra - Nyílt délelőtt

Idő és helyszín

2024. ápr. 27. 10:00 – 13:00

Szakicska-ház, Csömör, Kacsóh Pongrác u. 1, 2141 Magyarország

Vendégek

Az eseményről

A belépés díjtalan, de  regiszrációhoz kötött! 

Április 27-én 10-13 óráig ismét Szent György napi Műhely Mustra! - díjtalan műhelylátogatással és alkotási lehetőséggel

- Alkotó Részecskék nyári táborainak, a NEKEM Műhely alkotó délutánjaink ízelítőjével

-  a Titoklesők Klubjának programjával!

Amellett, hogy az éppen zajló egész napos foglalkozásokba bepillanthatsz a délelőtt folyamán, dijtalanul részt vehetsz a következő műhelymunkákban, ha itt regisztrálszhttps://www.szakicskahaz.hu/events/muhely-mustra

Kerámia Műhelyeink is nyitva állnak ezen a délelőttön, agyagozz velünk, próbálj ki egyszerű technikákat is! Nem minden a korongozás (arra egyébként nyáron lesz nálunk lehetőség, egy icipicit most is belekóstolhatsz, milyen nehéz egy lábbal hajtós korongot használni:-)

Rajz Műhelyünk Mándics Mariannal és Nyeste Gabi Mesés-Bábos foglalkozása is lehetőséget ad az együtt alkotásra, barkácsolásra.

LESZ MÉG: szövés, fonás, kísérletezés, természetismeret, hiszen az Alkotó Részecskék és a  Titoklesők Klubja, valamint az ő nyári természettudományos-barkácsolós-felfedezős programjaik is kipróbálhatók lesznek.

Hamarosan részletesebb programot is kiadunk.

TOVÁBBÁ:

Ezen a napon jelentkezhetsz néhány regisztrációhoz kötött, részvételi díjas programra is (vesszőFŰZés és nemezelés). Ezekre elsősorban a mesterségeket már kicsit ismerő érdeklődőket várjuk, de minden látogatónk, aki betér hozzánk, bepillanthat ezen műhelyek munkájába. Szeretnénk megmutatni nektek egy-egy mesterség csínját-bínját, de ha saját darabokat szeretnétek készíteni, kérjük, regisztráljatok és ismerjétek meg a  jelentkezési feltételeket, mert ezek 5-8 órás, tanfolyam jellegű foglalkozások, melyek anyagköltséggel, eszköz igénnyel járnak, nem lehet csak úgy a helyszínen belecsöppenni:

1. VesszőFŰZés Takács  Judittal: háti vagy oldalkosár készítés a haladó, vagy kosarat már készített jelentkezőkkel.

A fűzés 9-17 óráig tart, azaz koncentrált munkával készíthető csak el az igazán praktikus, vessző "hátizsák" vagy oldalkosár. Az egész napos fonásra, a saját hátid elkészítésére a részvételi díj  befizetésével regisztrálhatsz, mely MÉG ÁPRILIS 10-ig kedvezményesen 39.000Ft/fő. Részletek és regisztráció itt:

https://www.szakicskahaz.hu/events/hati-kosar-oldal-kosar-fuzes-takacs-judittal-14-2024-04-27-09-00

2. Nemezelhetsz Fábri-Nyerges Andival 

- kezdőként gyógyító vagy játékra alkalmas meggymag párnácskát,

- haladó vagy elkötelezett nemezelőként:-) (egy május 4-i vagy jún 1-jei alkalommal összekötve) tölthető ülőpárnát/puffot.

Ezek aztán egész évben hű társaid lehetnek a játékban, egészségben, pihenésben:-) itt találod a  részleteket, a regisztrációd a részvételi díj  befizetésével válik érvényessé: https://www.szakicskahaz.hu/events/nemezek-a-lakasban-teraszon-kertben-fabri-nyerges-andival-12-2024-04-27-10-00

Esemény megosztása

bottom of page