Legyünk a házi tésztakészítés mesterei! – 4 alkalmas tésztakészítő tanfolyam Ágnecz Mónikával
jún. 23., P
|Szakicska-ház
Most itt a lehetőség, hogy mi is megtanuljuk a házi tészta készítésének csínját-bínját, magyar és olasz tradíciók, töltött és színezett változatok. Tudásszinted szerint jelentkezhetsz az alkalmakra, kezdőknek mind a 4 alkalom javasolt. Olvasd el a tematikát az eseményleírásban!


Idő és helyszín
2023. jún. 23. 14:00 – 20:00
Szakicska-ház, Csömör, Kacsóh Pongrác u. 1, 2141 Magyarország
Az eseményről
Aki evett már minőségi házi tésztából készült húslevest, vagy tradicionális olasz ételkülönlegességet, már tudja, hogy a tészta nem csak egy köret; a tészta az étel törzse, alapja. Most itt a lehetőség, hogy mi is megtanuljuk a házi tészta készítésének csínját-bínját, amivel lenyűgözhetünk mindenkit, aki leül az asztalunkhoz.
Májusban négy alkalmas házi tésztakészítő tanfolyam indul, két pénteken (05.26. és 06.23.).
A tanfolyamot Ágnecz Mónika tartja, aki minden résztvevő számára biztosítja a tészta minőségi hozzávalóit és a tésztaformázó eszközöket. Az alkalom végén mindenki hazaviheti az általa készített tésztafinomságokat. Aki teheti, hozzon magával egy éles kést, gyúródeszkát és sodrófát, akinek nincs, jelezze a regisztráció során, hogy a tanfolyamra biztosítva legyen mindenki számára a munkaeszköz.
A négy alkalom részvételi díja összesen 38 000 Ft/fő/2 alkalom, 19.000Ft/fő/alkalom
Amire a tanfolyamon számíthatunk: 1. nap: Megismerkedhetünk a tésztakészítés alapjaival; hozzávalókkal, lisztfajtákkal, megtanulhatjuk a jó minőségű házi tészta begyúrását, nyújtását, a magyar és olasz területeken ismert vágott tészták…