top of page

dec. 07., Szo

|

Szakicska Ház, NEKEM Műhely

Kosárfonó Műhely Takács Judittal kezdőknek is!

Bevezetés a vesszőfonásba: tálca, koszorú, madáretető/karácsonyfa

Kosárfonó Műhely Takács Judittal kezdőknek is!
Kosárfonó Műhely Takács Judittal kezdőknek is!

Idő és helyszín

2019. dec. 07. 17:30 – 20:00

Szakicska Ház, NEKEM Műhely, Csömör, Kacsóh Pongrác u. 1, 2141 Hungary

Vendégek

Az eseményről

 A nyári élmények után ezúttal három alkalommal három különböző vessző tárggyal készülünk az ünnepekre és az őszi-téli hétköznapokra: TÁLCA - november 15 -én pénteken tálcát készítünk, melyet pl. gyümölcs, kenyér kínálására használhatunk. KOSZORÚ - november 22-én pénteken koszorút fonunk, mely kerülhet az ünnepi asztalra, függeszthetjük ünnepi díszként  a lakásba, vagy kerülhet a  kertbe kaspóként. A díszítéshez is  kaphatunk ötleteket. KARÁCSONYI DÍSZ/MADÁRETETŐ - december 7-én szombaton egy olyan karácsonyfát formázó vessző tárgyat készítünk, mely lakásunk dísze lehet az ünnepek alatt, majd kitehetjük kertünkbe, hogy a madárkák is eleséget találjanak benne.

Aki ezekkel az apró tárgyakkal megismerkedik, bátran továbbléphet a kosárkészítés felé, melyre 2020 januárjától szakkör formájában lehetősége lesz a Szakicska-házban.

A 3 alkalmas kezdő foglalkozás részvételi díja: 4000 Ft/fő/alkalom, mely  minden alapanyagot , eszközt és egy kis frissítőt is tartalmaz.

A foglalkozásokat min. 4 fő jelentkezése esetén tartjuk meg, és 8 főt tudunk maximum fogadni, ezért kérjük, részvételeteket  előre  jelezzétek a nekem.muhely@gmail.com címen vagy a  +36-30-6772997 telefonszámon. 

Esemény megosztása

bottom of page