top of page

dec. 02., P

|

Szakicska-ház

Kisállat Klub az Életfa Állatsimogatóval (6+)

A Kisállat Klub egy olyan környezeti nevelő, egymásra épülő foglalkozás, ami játékosan biztosít az iskolai életben is hasznosítható tudást. Az élővilág, környezetünk és az állatvilág ismeretén alapszik, élő, kisméretű állatok közreműködésével.

Kisállat Klub az Életfa Állatsimogatóval (6+)
Kisállat Klub az Életfa Állatsimogatóval (6+)

Idő és helyszín

2022. dec. 02. 17:20 – 18:00

Szakicska-ház, Csömör, Kacsóh Pongrác u. 1, 2141 Hungary

Az eseményről

Nov.4.-től péntekenként elkezdődnek az Életfa  Állatsimogató állatbemutatói. 6 éves kortól. Maximális létszám 15 fő, regisztrációhoz kötött. 4800 Ft / 4 alkalom. Betegség-hiányzás esetén a következő havidíjnál jóváírásra kerül. A Kisállat Klub egy olyan környezeti nevelő, egymásra épülő foglalkozás,ami játékosan biztosít az iskolai életben is hasznosítható tudást. Az élővilág, környezetünk és az állatvilág ismeretére alapszik, élő, kisméretű állatok közreműködésével (melyek egészségesek,igazolással rendelkeznek). Az első félévben megismerkedünk az állatfajtákkal, megtanulunk velük bánni, megismerjük igényeiket, viselkedésüket, a gyerekek korosztályának megfelelően rendszertanilag besoroljuk őket, jellemezzük őket . Mádosik félévben összetettebb és még izgalmasabb lesz a téma, de az óvodások korosztályának megfelelően! Tehát az első félévben az állatokkal kapcsolatos alap dolgokat tanuljuk meg, a másodikban izgalmas kérdésekre kapunk választ.

REGISZTRÁCIÓ: eletfaallatsimogato@gmail.com Fizetés: 1.foglalkozáson (4800 Ft/4 alkalom). Állatok: rovarok,kétéltűek,hüllők,madarak,emlősök, közel 100 állat!!! 2.félévi témák: REGENERÁLÓDÁS: Ha elvesztem,újranő? Milyen állatok és hogyan tudják pótolni elvesztett testrészeiket? ÁLOMSZUSZÉKOK: Ki mennyit alszik? Beszélünk a téli álom szerepéről,és lesznek itt állati lustaságok is. ÁLLATI FURCSASÁGOK: Hogyan tud a vizen futni a baziliszkusz? -és számos ehhez hasonló érdekességekre kaphattok választ. A VADÁSZAT MESTEREI: Támadás és védekezés-ki hogyan teszi? Kézből kaméleont is etetünk

VILÁGRA JÖTTEM!: Gondoskodók vagy sem? " Melyik állat milyen nehézségekkel néz szembe világrajötte után? MIÉRT VAN ILYEN SZÍNEM?: Milyen szerepe van a színeknek az udvarlásban,álcázásban? Milyenek az albínó állatok? " MOZGÁSBAN AZ ÉLETEM: Állati mozgásformák a nagyvilágból; -mindezt élőben bemutatva TESTBESZÉD: Hogyan kommunikálnak az állatok?" -figyeljük meg őket SZIMATRA FEL!: . Miben van szerepe a szagoknak? Mi ez a bűz? -készítsétek elő orrotokat NYISD KI FÜLEDET! : Kinek a legjobb a hallása?" Melyik állat mennyire jól hall? Most megtudhatjátok! CSUKD BE SZEMEDET!: Tényleg vakok a denevérek?" Sok tévhitet tisztába teszünk. ÁLLATI OTTHONOK: Ki hol lakik erdőn,mezőn,vízparton,sivatagban,hegyvidéken? ÁLLATI REKORDOK: Egy kvízjáték keretében sok meglepő dolgot megtudhattok. Aki a legtöbb pontot gyűjti,Állatirekordos könyvjelzőt kap.

Esemény megosztása

bottom of page