top of page

febr. 09., P

|

Szakicska-ház

Kerámia Szakkör Bolesza Barbarával - reggeliző készlet

Várjuk a szüleikkel agyagozó kisebbeket és a nagyobbakat (9+) önállóan, sőt a felnőtteket is! Segítünk, hogy az aktuális tematika mellett mindenki megvalósíthassa elképzeléseit, miközben ismerkedik a fazekas mesterséggel. Praktikus eszközök, ünnepi díszek is készülnek a tavaszi évad során is.

Kerámia Szakkör Bolesza  Barbarával - reggeliző készlet
Kerámia Szakkör Bolesza  Barbarával - reggeliző készlet

Idő és helyszín

2024. febr. 09. 17:00 – 19:00

Szakicska-ház, Csömör, Kacsóh Pongrác u. 1, 2141 Hungary

Az eseményről

Ünnepkörökhöz kapcsolódó díszek, modern használati tárgyak készítése a mesterség technikai alapjainak megismerésével a marok- és laptechnikától a korongozásig, a díszítés. Közös családi alkotásra épp úgy van lehetőség, mint a nagyobb gyerekek (9+) vagy felnőttek önálló alkotására szakértő segítség mellett. A fazekas mesterség alapjaiba kapunk betekintést, miközben saját környezetünkben is jól használható tárgyakat, eszközöket (pl.: bögre, tálka, piteforma, vaj- vagy hagymatartó, fokhagyma reszelőt, szűrőt stb.) készítünk. Időpontok: 17-19 óra között péntekenként február 9., 23., március 8., 22., április 12., 26. május 10., 24 (A szakkörre bérlet váltható (min. 4 alkalom))

Bérlet kedvezmény elérhető lesz idén is, 4-et fizet 5-öt kap: aki négy alkalomra jelentkezik az az ötödik alkalomra a vendégünk. 

Első témának: február 9. - reggeliző készlet  (egy  tányérka, egy bögre) részvételi díj 8000Ft/alkalom/készlet

Jelentkezési határidő: február 6., illetve alkalmanként a  pénteki foglalkozás előtt 3 nappal (kedd estig)

A foglalkozás kis csoportos (min 4. max 12 fő), előzetes regisztráció szükséges! Ezt követően elküldjük a részvételi díj befizetéséhez szükséges információkat. A jelentkezés a részvételi díj befizetésével válik érvényessé.

Jelentkezés és érdeklődés:  nekem.muhely@gmail.com, +36-30-6772997, Fábri-Nyerges Andi 

Esemény megosztása

bottom of page