top of page

okt. 08., P

|

Szakicska-ház

Kerámia Műhely Felnőtteknek Mándics Mariannal 1-2. (1. alk.)

Készítsd el saját otthonod tárgyait! Felnőttek számára hirdetett kerámia műhelyünkben olyan praktikus használati tárgyakat, vagy díszeket készíthetsz, melyeket aztán saját környezetedbe beillesztve saját igényeid szerint használhatsz.

Kerámia Műhely Felnőtteknek Mándics Mariannal 1-2. (1. alk.)
Kerámia Műhely Felnőtteknek Mándics Mariannal 1-2. (1. alk.)

Idő és helyszín

2021. okt. 08. 17:00 – 19:00

Szakicska-ház, Csömör, Kacsóh Pongrác u. 1, 2141 Hungary

Vendégek

Az eseményről

Készítsd el saját otthonod tárgyait! Felnőttek számára hirdetett kerámia műhelyünkben olyan praktikus használati tárgyakat, vagy díszeket készíthetsz, melyeket aztán saját környezetedbe beillesztve saját igényeid szerint használhatsz. E két alkalommal madáritatót (kevesen tudják, az itthon telelő madaraknak nem csak táplálék utánpótlásra van szükségük a tél folyamán) vagy olyan figurát, (házszám)táblát készíthetünk, mellyel személyesebbé, barátságosabbá tehetjük lakhelyünket, akár kültéren is elhelyezve. Az első alkalommal (okt. 8.) a választott tárgy agyagozására, megformálására van lehetőség, a második alkalommal (okt. 22.) a kiszáradt forma mázazása, festése lesz a feladat.

Részvételi díj: 10.000Ft/fő/2 alkalom mely tartalmazza az első égetés költségét az eszközök használatát és az alapanyagot. A mázas égetés költsége kb. 300-500 Ft/db a tárgy méretétől függően. A foglalkozás kiscsoportos, min. 5 max. 10 fő részvételével tartjuk meg. A biztonságos szervezés érdekében a részvétel regisztrációhoz kötött, kérlek, jelentkezz időben és előzetesen! FB "Ott leszek" és "Érdeklődőm" jelölés nem elegendő. Érdeklődés és jelentkezés: nekem.muhely@gmail.com, +36-30-6772997 (Fábri-Nyerges Andi)

(A kép illusztráció, hogy inspirálódjatok az őszre:-)

Esemény megosztása

bottom of page