nov. 21., Szo | Szakicska-ház

Hagyományos tejtermékek a konyhámban 1.

Alkotó Részecskék felnőtteknek: a tej otthoni feldolgozását járjuk körbe, gyakorlatias módon. Saját készítésű finom házi tejkészítményekkel térhetünk haza.
A regisztráció le van zárva
Hagyományos tejtermékek a konyhámban 1.

Idő & Helyszín

2020. nov. 21. 14:30 – 18:30
Szakicska-ház, Csömör, Kacsóh Pongrác utca 1, 2141 Hungary

Az eseményről

Szüllőné Bíró Ágnes (Alkotó Részecskék) felnőtteknek szóló műhelyfoglalkozása. A tej otthoni feldolgozását járjuk körbe, gyakorlatias módon. A résztvevők nem csak tudással, de saját készítésű finom házi tejkészítményekkel térhetnek majd haza.  2 év saját tejtermék készítési tapasztalatait ismerhetjük meg. 

A következő kérdések merülnek fel a házi technológiákkal kapcsolatban: 

Van-e értelme a rengeteg befektetett energiának, mikor a boltban, piacon könnyedén megveheted a sajtot, vajat, túrót?

Lehet-e, érdemes-e tejterméket készíteni otthon? 

A te otthon készített finomságodban biztosan csak az lesz, amit te beleteszel.  

A délután folyamán megtudhatod mi a különbség az egyes sajtok, túrójellegű termékek között. Együtt készítünk vajat, túrót, ricottát, lágy és érlelni való gomolyát. 

Amit hazavihettek a tanfolyamról: 

Egy alaptudást a tejről, az otthon készíthető tejtermékekről. 

Egy kis adag vaj Ricotta Túró Egy adag ízesitett gomolya formával együtt (ezzel még otthon feladatotok lesz) 

Egy adag érlelni való gomolya formával együtt 

Részvételi díj: 8000Ft/fő /alkalom, résztvevők száma max. 6 fő A kis csoportlétszámra való tekintettel kérlek, jelentkezéseteket NE csak érdeklődöm vagy  ott leszek jelöléssel adjátok meg, hanem a  nekem.muhely@gmail.com címen jelezzétek, és a részvételi díj befizetésével érvényesítsétek! 

A regisztráció le van zárva

Megosztom