top of page

jún. 21., P

|

Szakicska-ház

FŰZ Fieszta Vesszőfűző Alkotónapok - 1. nap tálca fonás, kosár alapozás

Intenzív játék a színekkel-textúrákkal-formákkal a FŰZ árnyékában. Kezdőket és haladókat egyaránt szeretettel vár Takács Judit a két napos alkotásra. Mindenki tudászintjének megfelelő tárgyakat készíthet majd.

FŰZ Fieszta Vesszőfűző Alkotónapok - 1. nap tálca fonás, kosár alapozás
FŰZ Fieszta Vesszőfűző Alkotónapok - 1. nap tálca fonás, kosár alapozás

Idő és helyszín

2024. jún. 21. 18:00 – 21:00

Szakicska-ház, Csömör, Kacsóh Pongrác u. 1, 2141 Magyarország

Vendégek

Az eseményről

Az első napon pénteken 18-21 óráig: egy önmagában is érdekes, jól variálható fűz tálcát készítünk, amely kezdőknek jó bevezető tárgyfűzés,  a haladók emellett megalapozhatják a két nap alatt készítendő nagyobb kosaruk fenekét is. 

A második napon szombaton 10-19 óráig: két kisebb kosarat készíthetnek el a  kevésbé tapasztaltak, ismerkedve a vesszőformákkal, színekkel, fonás technikákkal. Mellettük a haladók folytathatják nagyobb kosarukat, amelyet a második nap során be is fejeznek, és közben új technikákkal, anyagokkal bővítik tudásukat. 

A FŰZ Fieszta lényege a közös alkotás, a motiváló együtttanulás, melynek során a társaink kérdéseiből, kísérleteiből is  tanulhatunk, és együttfedezzük fel a vesszőfonás szépségeit.

Részvételi díj 2 napra, tudásszinttől függően egy nagyobb, különféle fonástechnikákkal készített kosár megfonására, vagy egy tálca és két kisebb kosár fonására: 30.000Ft/fő / 2 nap, 

Részvételi díj csak a pénteki első napra, tálcafonásra: 12.000Ft/fő/alkalom

Részvételi díj csak a szombati második napra, 2 kisebb kosár készítésére: 24.000Ft/fő/alkalom 

A részvétei díj  minden esetben tartalmazza az alapanyagot, az eszközöket, az oktatást és a műhelyhasználatot.

Jelentkezési határidő június 15.

A részvétel regisztrációhoz köttt, melyet itt a  honlapon az esemény leírás végén megtehetsz.

A jelentkezés a részvételi díj befizetésével válik érvenyessé, a befizetési információkat a regisztrációt követően ímélen küldjük el. További kérdésekkel fordulj hozzánk bizalommal: Fábri-Nyerges Andi +36-30-6772997 vagy nekem.muhely@gmail.com

Esemény megosztása

bottom of page