top of page

jan. 18., Szo

|

Szakicska-ház

Évszakra hangoló - mese- és művészetterápiás foglalkozás

Havonta egyszer tölts egy nyugodt alkotó délutánt önmagaddal! Évszakra hangoló mese-és művészetterápiás foglalkozásunk első időpontja - január 18-án szombat 14-17 óráig - részvételi díj nélküli, csak regisztrációhoz kötött alkalom lesz.

Évszakra hangoló - mese- és művészetterápiás foglalkozás
Évszakra hangoló - mese- és művészetterápiás foglalkozás

Idő és helyszín

2020. jan. 18. 14:00 – 17:00

Szakicska-ház, Csömör, Kacsóh Pongrác utca 1, 2141 Hungary

Az eseményről

A mesék, a versek és a zene segítségével belső utazásra indulunk, majd alkotunk, festünk, agyagozunk, montázst készítünk. A mese- és művészetterápia oldja a szorongást, segíti az önismeretet, kikapcsol, feltölt. A természet ritmusára hangolódás segíti a bensőnkben történő rendeződést. Összekapcsolja a kinti világot a lelki folyamatainkkal. 

 

Évszakra hangoló mese-és művészetterápiás foglalkozásunk első időpontja - január 18-án szombat 14-17 óráig - részvételi díj nélküli, csak regisztrációhoz kötött alkalom lesz. 

Nagyon jó lehetőség ismerkedni a módszerrel és a foglalkozás vezetőjével, Vass Julianna művészetterapeutával, aki nyitott lesz felmerülő kérdéseitekre is.

Regisztrációtokat JANUÁR 12-én vasárnap éjfélig fogadjuk (nekem.muhely@gmail.com)  vagy telefonon (+36-30-6772997), vagy facebook és honlap elérhetőségeinken.

Az érdeklődőket a 10-14 éves korosztályból is várjuk, akár szüleikkel együtt, hogy felmérhessük igényeiteket egy gyermek csoport indítására. Kérjük, regisztrációnál jelezzétek a felnőtt és a gyermek résztvevők számát.

Reméljük, az első bemutatkozó alkalom lehetőségével minél többen éltek majd. A csoportos foglalkozás min. öt felnőtt vagy öt, 10-14 éves jelentkezővel indul, így ha kíváncsi vagy mindenképp regisztrálj!

A további 5 foglalkozásra, amelyekre havonta egy szombat délután 14-17 óra között kerülhet sor (febr. 8., márc. 21, ápr. 25., máj. 16., jún. 6.)  eddig az első alkalomig, vagy  alkalommal, január 18-ig lehet jelentkezni a részvételi díj befizetésével (18.000 Ft/fő/5 alkalom).

Rajzolunk, festünk,agyagozunk, montázst készítünk. Előzetes  rajztudás nem szükséges és minden eszközt biztosítunk.

A foglalkozást vezeti: Vass Julianna mese- és művészetterapeuta

Első alkalom január 18. szombat 14.00-17.00

 Témáink:

1. alkalom január 18.: Januárban a küldetéstudat, a tapasztalat, a célok és a felelősség, azaz a Bak archetípusa 

2. alkalom február 8. : Februárban a szabadság, az újítás és a szellemiség, azaz a Vízöntő archetípusa

3. alkalom március 21. : Márciusban az érzelmeinkhez kapcsolódás és az elengedés, azaz a Halak archetípusa.

4. alkalom április 25.: Áprilisban, a bennünk lévő harcossal, a kezdéssel, illetve az újrakezdéssel találkozunk, azaz a Kos archetípusa.

5. alkalom május 16.: Májusban, életünk termékeny területeit vizsgáljuk meg, foglalkozunk a szerelemmel és annak megélési formájával, azaz a Bika archetípusa

6. alkalom június 6.: Júniusban, a kommunikációval és a polaritással való viszonyulásunkon dolgozunk, azaz az Ikrek archetípusa.

A részvételhez nincs szükség semmilyen előzetes ismeretre, képzettségre, kézügyességre, bármiféle rajztudásra, maga a jelenlét és az alkotói folyamat a fontos.

A foglalkozás minimum 5 fő jelentkezése esetén indul, maximális létszám 9 fő.  

A csoportot elsősorban felnőtteknek indítjuk, de megfelelő számú jelentkező esetén 10-14 éves korosztály számára külön csoportot szervezünk.

Érdeklődés és jelentkezés: nekem.muhely@gmail.com  vagy +36-30-6772997 

Esemény megosztása

bottom of page