top of page

ELHALASZTVA! Hagyományos tejtermékek a konyhámban 2.

nov. 07., Szo

|

Szakicska Ház

Bevezetés a gyúrt sajtok rejtelmeibe, Alkotó Részecskék felnőtt kivitelben:-) A vaj, túró és gomolya jellegű sajtok készítése után itt a folytatás!

ELHALASZTVA! Hagyományos  tejtermékek a  konyhámban 2.
ELHALASZTVA! Hagyományos  tejtermékek a  konyhámban 2.

Idő és helyszín

2020. nov. 07. 14:30 – 18:30

Szakicska Ház, Csömör, Kacsóh Pongrác u. 1, 2141 Hungary

Az eseményről

Házi joghurt és ricotta kencék Lehet-e tejfölt készíteni házilag? Batyuk, tekercsek, gömbök sajt tésztából, azaz hogyan készülnek a gyúrt sajtok. Kóstolók, receptek, bemutató

Szüllőné Bíró Ági (Alkotó Részecskék) saját otthoni sajtkészítési tapasztalatait osztja meg a foglalkozáson. A résztvevők vele együtt készíthetnek maguknak 3 féle sajttekercset, és 2 féle kencét, valamint egy töltött batyut.

A részvételi díj: 8000Ft/fő A részvétel regisztrációhoz kötött. jelentkezésed a részvételi díj befizetésével válik érvényessé. A foglalkozást min. 4, max. 6 fő részvételével tartjuk meg. Regisztráció és érdeklődés: nekem.muhely@gmail.com; +36-30-6772997 (Fábri-Nyerges Andi) FB "ott leszek" vagy "érdeklődőm" jelölés nem elegendő, köszönjük!

Esemény megosztása

bottom of page