nov. 07., Szo | Szakicska Ház

ELHALASZTVA! Hagyományos tejtermékek a konyhámban 2.

Bevezetés a gyúrt sajtok rejtelmeibe, Alkotó Részecskék felnőtt kivitelben:-) A vaj, túró és gomolya jellegű sajtok készítése után itt a folytatás!
A regisztráció le van zárva
ELHALASZTVA! Hagyományos  tejtermékek a  konyhámban 2.

Idő & Helyszín

2020. nov. 07. 14:30 – 18:30
Szakicska Ház, Csömör, Kacsóh Pongrác u. 1, 2141 Hungary

Az eseményről

Házi joghurt és ricotta kencék Lehet-e tejfölt készíteni házilag? Batyuk, tekercsek, gömbök sajt tésztából, azaz hogyan készülnek a gyúrt sajtok. Kóstolók, receptek, bemutató

Szüllőné Bíró Ági (Alkotó Részecskék) saját otthoni sajtkészítési tapasztalatait osztja meg a foglalkozáson. A résztvevők vele együtt készíthetnek maguknak 3 féle sajttekercset, és 2 féle kencét, valamint egy töltött batyut.

A részvételi díj: 8000Ft/fő A részvétel regisztrációhoz kötött. jelentkezésed a részvételi díj befizetésével válik érvényessé. A foglalkozást min. 4, max. 6 fő részvételével tartjuk meg. Regisztráció és érdeklődés: nekem.muhely@gmail.com; +36-30-6772997 (Fábri-Nyerges Andi) FB "ott leszek" vagy "érdeklődőm" jelölés nem elegendő, köszönjük!

A regisztráció le van zárva

Megosztom