top of page

febr. 22., H

|

Szakicska-ház

Egyéni Nemez Műhely Fábri-Nyerges Andival

A nemezelést önállóan is kipróbálhatod, bejelentkezhetsz egy előre egyeztetett időpontban, vagy barátokat, esetleg egy családot is fogadunk együtt, csak kiscsoportban, (max. 4 fő).

Egyéni Nemez Műhely Fábri-Nyerges Andival
Egyéni Nemez Műhely Fábri-Nyerges Andival

Idő és helyszín

2021. febr. 22. 10:00 – 2021. márc. 31. 19:00

Szakicska-ház, Csömör, Kacsóh Pongrác u. 1, 2141 Hungary

Az eseményről

Ha szeretnél segítséget kapni nemezes elképzeléseidhez vagy ismerkedni a gyapjúval, nemezeléssel, most ez a rendkívüli időszak, amikor csak kis létszámban, nagy térben dolgozhatunk együtt, különösen kedvezhet neked. 

Bejelentkezéssel, időpont egyeztetéssel egyenlőre február végétől március végéig találhatunk olyan alkalmat, amikor kipróbálhatod magad és a gyapjút.

Egy alkalom legalább 2 órás, hiszen így tudunk érdemben alkotni valamit, aminek örülni fogsz. A részvételi díjat persze  befolyásolja, milyen méretű, jellegű tárgyat szeretnél készíteni, de hozzávetőlegesen 6000 Ft/alkalom/fő részvételi díjjal számolhatsz, mely magában foglalja minden eszköz használatát és alapesetben az anyagköltséget. Hivj bátran, ha kérdésed  van. A programot csak regisztrációval és  az azt követő időpont  egyeztetéssel tartjuk meg, ezért kérlek, minden esetben a következő elérhetőségeken érdeklődj! (Honlap vagy  FB regisztráció ez esetben nem elegendő.) Maszk és távolságtartás a zárt térben tartott foglakozásaink mindegyikén kötelező!

Jelentkezés és érdeklődés:  Fábri-Nyerges Andi +36-30-6772997 vagy nekem.muhely@gmail.com

Esemény megosztása

bottom of page