top of page

aug. 27., P

|

Szakicska-ház

Családi Nemez Műhely Fábri-Nyerges Andival

Kisebbek kísérővel, 10 év fölött vagy akár felnőttként önállóan is várunk nemezelni, akkor is, ha még sosem próbáltad, vagy ha van valami, amit nagyon szeretnél kipróbálni.

Családi Nemez Műhely Fábri-Nyerges Andival
Családi Nemez Műhely Fábri-Nyerges Andival

Idő és helyszín

2021. aug. 27. 10:00 – 13:00 CEST

Szakicska-ház, Csömör, Kacsóh Pongrác u. 1, 2141 Hungary

Az eseményről

Családi nemezelésre várunk mindenkit, aki érdeklődik a gyapjú kézi feldolgozása iránt. Azaz a nemezelést szeretné megtanulni, gyakorolni. A témák közül a  jelentkezők igényei szerint is  válogatunk, ezért is  fontos, hogy  előre jelezd a  részvételedet!

Síklap nemezelése: nemezpárnától a nemezképig, Térbeli tárgyak: golyó, hurka kulcstartónak, labdának, hajba valónak, kitűzőnek stb.

10 éves kortól önállóan lehet jelentkezni, a kisebbeket szülővel, kísérővel várjuk. Részvételi díj: 7000 Ft/alkalom/család ( 1 felnőtt +2 gyermek, tovább gyermek +1000Ft), vagy önállóan érkező felnőtt. Gyermek jegy: 6000 Ft/fő/ alkalom Kérjük,minden esetben előzetesen regisztráljatok a létszám és életkor megadásával a nekem.muhely@gmail.com címen vagy a +36-30-6772997 (Fábri-Nyerges Andi) telefonszámon. A foglalkozást csak megfelelő számú jelentkező (min. 5, max 15.) esetén tudjuk megtartani.

Esemény megosztása

bottom of page