aug. 27., P

|

Szakicska-ház

Családi Nemez Műhely Fábri-Nyerges Andival

Kisebbek kísérővel, 10 év fölött vagy akár felnőttként önállóan is várunk nemezelni, akkor is, ha még sosem próbáltad, vagy ha van valami, amit nagyon szeretnél kipróbálni.

A regisztráció le van zárva
Egyéb rendezvények
Családi Nemez Műhely Fábri-Nyerges Andival

Idő & Helyszín

2021. aug. 27. 10:00 – 13:00 CEST

Szakicska-ház, Csömör, Kacsóh Pongrác u. 1, 2141 Hungary

Az eseményről

Családi nemezelésre várunk mindenkit, aki érdeklődik a gyapjú kézi feldolgozása iránt. Azaz a nemezelést szeretné megtanulni, gyakorolni. A témák közül a  jelentkezők igényei szerint is  válogatunk, ezért is  fontos, hogy  előre jelezd a  részvételedet!

Síklap nemezelése: nemezpárnától a nemezképig, Térbeli tárgyak: golyó, hurka kulcstartónak, labdának, hajba valónak, kitűzőnek stb.

10 éves kortól önállóan lehet jelentkezni, a kisebbeket szülővel, kísérővel várjuk. Részvételi díj: 7000 Ft/alkalom/család ( 1 felnőtt +2 gyermek, tovább gyermek +1000Ft), vagy önállóan érkező felnőtt. Gyermek jegy: 6000 Ft/fő/ alkalom Kérjük,minden esetben előzetesen regisztráljatok a létszám és életkor megadásával a nekem.muhely@gmail.com címen vagy a +36-30-6772997 (Fábri-Nyerges Andi) telefonszámon. A foglalkozást csak megfelelő számú jelentkező (min. 5, max 15.) esetén tudjuk megtartani.

Megosztom