top of page

febr. 04., P

|

Szakicska-ház

Családi Kerámia Műhely kéthetente Bolesza Barbarával

Szeretettel várjuk kéthetente pénteken a 6 évnél idősebb gyerekeket önállóan, a kisebbeket kísérővel Kerámia Műhelyünkbe. Agyagozás, korongozás, családi kerámia, ahogy megszokhattátok nálunk.

Családi Kerámia Műhely kéthetente Bolesza Barbarával
Családi Kerámia Műhely kéthetente Bolesza Barbarával

Idő és helyszín

2022. febr. 04. 17:00 – 19:00 CET

Szakicska-ház, Csömör, Kacsóh Pongrác u. 1, 2141 Hungary

Vendégek

Az eseményről

Szeretettel várjuk kéthetente pénteken a 6 évnél idősebb gyerekeket önállóan, a kisebbeket kísérővel Kerámia Műhelyünkbe. Agyagozás, korongozás, családi kerámia, ahogy megszokhattátok nálunk. Februártól május végéig 8 alkalommal találkozunk. Készülünk majd az évkör ünnepeire, megformáljuk a fantáziát és hasznos kis tárgyakat is készítünk.

Részvételi díj gyerekeknek: 3500 Ft/fő/alkalom vagy 4 alkalmas bérlettel 2500Ft/alkalom;. családi jegy: 6000 Ft (1 felnőtt 1 gyermek, minden további gyermek 1000 Ft) Felnőtt jegy: 5000Ft/fő/alkalom, 4 alkalmas bérlettel: 4000Ft/alkalom. (A részvételi díj minden anyag és eszköz használatát és az első égetési költséget magában foglalja, a tárgyak számától függően a mázas égetést is, ezt mindig az adott témával együtt beszéljük meg.)

A foglalkozásaink kis csoportosak, kérlek időben, előzetesen jelentkezz.! A létszám korlát miatt az adott foglalkozást megelőző napon és azt követően már csak személyes, telefonos jelentkezést tudunk elfogadni. Érdekelődés és jelentkezés: nekem.muhely@gmail.com; +36-30-6772997 (Fábri-Nyerges Andi)  Az FB "Ott leszek" vagy  "Érdeklődőm" jelölés nem legendő. Köszönjük!

Esemény megosztása

bottom of page