top of page

márc. 04., P

|

Szakicska-ház

Családi Kerámia Műhely kéthetente Bolesza Barbarával 3. alk.

Szeretettel várjuk kéthetente pénteken a 6 évnél idősebb gyerekeket önállóan, a kisebbeket kísérővel Kerámia Műhelyünkbe. Agyagozás, korongozás, családi kerámia, ahogy megszokhattátok nálunk.

Családi Kerámia Műhely kéthetente Bolesza Barbarával 3. alk.
Családi Kerámia Műhely kéthetente Bolesza Barbarával 3. alk.

Idő és helyszín

2022. márc. 04. 17:00 – 19:00

Szakicska-ház, Csömör, Kacsóh Pongrác u. 1, 2141 Hungary

Vendégek

Az eseményről

Szeretettel várjuk kéthetente pénteken a 6 évnél idősebb gyerekeket önállóan, a kisebbeket kísérővel Kerámia Műhelyünkbe. Agyagozás, korongozás, családi kerámia, ahogy megszokhattátok nálunk. Februártól május végéig 8 alkalommal találkozunk. Készülünk majd az évkör ünnepeire, megformáljuk a fantáziát és hasznos kis tárgyakat is készítünk.

Részvételi díj gyerekeknek: 3500 Ft/fő/alkalom vagy 4 alkalmas bérlettel 2500Ft/alkalom;. családi jegy: 6000 Ft (1 felnőtt 1 gyermek, minden további gyermek 1000 Ft) Felnőtt jegy: 5000Ft/fő/alkalom, 4 alkalmas bérlettel: 4000Ft/alkalom. (A részvételi díj minden anyag és eszköz használatát és az első égetési költséget magában foglalja, a tárgyak számától függően a mázas égetést is, ezt mindig az adott témával együtt beszéljük meg.)

A foglalkozásaink kis csoportosak, kérlek időben, előzetesen jelentkezz.! A létszám korlát miatt az adott foglalkozást megelőző napon és azt követően már csak személyes, telefonos jelentkezést tudunk elfogadni. Érdekelődés és jelentkezés: nekem.muhely@gmail.com; +36-30-6772997 (Fábri-Nyerges Andi)  Az FB "Ott leszek" vagy  "Érdeklődőm" jelölés nem legendő. Köszönjük!

Esemény megosztása

bottom of page