top of page

febr. 24., Szo

|

Szakicska-ház

Bőrös-nemezes foglalkozás Sajtos Szilviával - táska fülek, szegések, fonások, gombok

Folytatjuk a 2023 őszén elkezdett tanulmányokat, ez alkalommal nemez táskáink bőr füleinek, gombjainak, díszeknek, szegések rögzítését ismerjük meg. Fonás fajtákra, rögzítési technikákra koncentrálunk, hogy strapabíró tárgyakat készíthessünk, de a bőr díszítő szerepe sem szorul háttérbe.

Bőrös-nemezes foglalkozás Sajtos Szilviával  - táska fülek, szegések, fonások, gombok
Bőrös-nemezes foglalkozás Sajtos Szilviával  - táska fülek, szegések, fonások, gombok

Idő és helyszín

2024. febr. 24. 9:00 – 17:00

Szakicska-ház, Csömör, Kacsóh Pongrác u. 1, 2141 Magyarország

Vendégek

Az eseményről

Jelentkezés és érdeklődés:

A foglalkozásokat min. 5, max. 10 fő részvételével tudjuk megtartani. Jelentkezési határidő február 19.

Részvételi díj: 18.000Ft/fő/alkalom, amely az egész napos oktatást, a bőrös alapanyagokat, eszközöket tartalmazza. A nemez tárgyat, amin dolgozol, illetve  néhány  előre megbeszélt varró eszközt mindenki maga hoz. Természetesen lehet ez egy  kisebb nemez tárgy vagy nemez darab is, amin a bőrös fonásokat, rögzítési, gombolási technikákat gyakorolhatod.

Ha érdeklődsz , kérjük, regisztrálj itt a honlapon az adott programnál, ezt követően bővebb tájékoztatást küldünk. A jelentkezésed a részvételi díj befizetésével válik érvényessé (ezzel egyúttal biztosítod helyedet is), a befizetési információkat a regisztráció során megadott ímél címedre küldjük. Kérdéseddel fordulj hozzánk bizalommal: Fábri-Nyerges Andi +36-30-6772997 vagy nekem.muhely@gmail.com

Esemény megosztása

bottom of page