top of page

okt. 21., P

|

Szakicska-ház

BETELT! Szakicska Gasztroklub - Bor és borkorcsolyák

Megismerkedünk sajtos és húsos borkorcsolyákkal kipróbálunk egy kacsa rillette-ét és finom sajtokat az elmaradhatatlan kovászos kenyérrel. Ez alkalommal borkóstoló gyorstalpaló is lesz mellé, Oláh Rita szakértő közreműködésével.

BETELT! Szakicska Gasztroklub - Bor és borkorcsolyák
BETELT! Szakicska Gasztroklub - Bor és borkorcsolyák

Idő és helyszín

2022. okt. 21. 17:30 – 19:30 CEST

Szakicska-ház, Csömör, Kacsóh Pongrác u. 1, 2141 Hungary

Vendégek

Az eseményről

Megismerkedünk sajtos és húsos borkorcsolyákkal kipróbálunk egy kacsa rillette-ét és finom sajtokat az elmaradhatatlan kovászos kenyérrel.

Ez alkalommal borkóstoló gyorstalpaló is lesz mellé, Oláh Rita szakértő közreműködésével. Néhány óra alatt te is otthonosan mozoghatsz a borok világában. Megtanulhatod, hogyan kell szakszerűen bort kóstolni, hogy melyek a borkínálás alapvető szabályai, és megmutatjuk, mely borok mely ételekhez passzolnak leginkább, hogyan szervezz a  barátaidnak borkóstolót otthon. Ne autóval gyere, mert természetesen néhány kiváló bort is megkóstolunk!

Részvételi díj: 5000Ft/fő/alkalom (Az idei bérlettel rendelkezőknek az ár változatlan.) A részvétel regisztrációhoz kötött! Ez alkalommal október 17-én hétfő estig tudjuk fogadni a jelentkezéseket. A jelentkezés a részvételi díj befizetésével válik érvényessé, az íméles vagy  honlapunkon történt regisztráció után elküldjük a befizetési információkat. (Az FB "érdeklődőm", ott leszek" jelölés nem elegendő.) Érdeklődés és  jelentkezés: nekem.muhely@gmail.com vagy +36-30-6772997 Fábri-Nyerges Andi

A gasztroklub sorozatról általában:

Ez év elejétől havonta egyszer péntekenként 17.30-19.30 között várjuk a kulináris élvezetek iránt érdeklődő felnőtteket klubszerű alkalmainkon: kísérletezünk, közös tudás osztunk meg vagy szerzünk saját konyhánkból, a többiek tapasztalatából tanulunk. Minden alkalommal - hazavihetsz valami finomságot, kóstolót, - több új recepttel gazdagodhatsz a témában, - praktikus konyhai tudást, segítséget kaphatsz, - hagyományos és egészséges technikákat tanulhatsz magad és családod étkezésének színesítésére. Jelentkezési határidő minden alkalommal a klubdélutánt megelőző hétfő este, később már csak személyesen, telefonon tudtok érdeklődni a szabad helyekről, mivel kis csoportban, tartjuk a programot, és szinte minden alkalommal alapanyaggal, eszközökkel kóstoló adagokkal készülünk az időben regisztrált résztvevők számára.

Ha szeretnél te is velünk tartani, tedd szabaddá magad havonta egyszer a péntek délután, jelentkezz, válts "klub tagságit"!

Tervezett témáink idén (téma és időpont változtatás jogát fenntartjuk): - egészséges ételek: csíra, granola, smoothies, téli vitaminforrások (január), - melegítő levesek (február), - csináljuk együtt: nyújtott rétes, húsvéti trükkök (március), - édes kelt kalácsok (április), - tavaszi zöldségek, vega életmód (május), - kerti gyógyságok: fűszerek, gyógyteák, ehető virágok (június), - sör és sörkorcsolyák (július), - befőzés, tartósítás: lekvár, aszalás, szörp és savanyúság (augusztus), - zöldséges kencék: zakuszka, ajvár és társaik (szeptember), - bor és borkorcsolyák (október), - csináljuk együtt: házi száraz tészta (november), - ajándékok a konyhámból (december).

Esemény megosztása

bottom of page