top of page

febr. 05., Szo

|

Szakicska-ház

BETELT! Nemez Műhely - hangulat- vagy manólámpa készítés Fábri-Nyerges Andival (12+)

Meleg fények a hideg téli napokon, hogy a házi manóink is tudjanak hol melegedni.

BETELT! Nemez Műhely - hangulat- vagy manólámpa  készítés Fábri-Nyerges Andival (12+)
BETELT! Nemez Műhely - hangulat- vagy manólámpa  készítés Fábri-Nyerges Andival (12+)

Idő és helyszín

2022. febr. 05. 9:00 – 16:00

Szakicska-ház, Csömör, Kacsóh Pongrác u. 1, 2141 Hungary

Vendégek

Az eseményről

Nemez Műhelyünk klubszerű egész napos alkalmán most hangulatlámpát készítünk egy kész, szerelvényezett lámpatestre. Két forma közül lehet választani. Ennek az alkalomnak a részvételi díja 10.000Ft/fő/alkalom, amely az anyagköltséget, a lámpát is tartalmazza.

A részvétel regisztrációhoz között, mivel kis csoportban dolgozunk, megfelelő távolságtartással. Jelentkezési határidő: 2022. január 31. Jelentkezés és regisztráció: nekem.muhely@gmail.com, +36-30-6772997 (Fábri-Nyerges Andi), FB "érdeklődöm" vagy "ott leszek" jelölés nem elegendő, köszönjük! További tervezett témáink: - február 26. mamusz készítés (újra!) - március 5-6. kétnapos alkotóhétvége Kovács Gabriella textilművésszel: táska készítés előnemez lapokból, - április 9. nemezékszerek és kiegészítők, - május: tároló, puff, aroma párna (egyik választható), - június: övtáska, övre akasztható tárolók a nyári kirándulásokhoz, - július 7-8-9. háromnapos alkotóhétvége Kovács Gabriella textilművésszel: nemezkép készítése.

Részvételi díj: 12.000Ft/fő /nap, az egynapos foglalkozások anyagköltségét tartalmazza a részvételi díj. A két vagy három napos alkotóhétvégék iránt érdeklődőkkel a regisztrációt követően felvesszük a kapcsolatot, részletes tájékoztatót küldünk a programról, költségekről. Az alkalmak mindegyikére kezdő nemezelőként is lehet jelentkezni. Keressétek majd a részletes esemény leírásokat alkalmanként!

Esemény megosztása

bottom of page