top of page

BETELT! Kézműves kovászos kenyér készítése 1. alk. - elmélet

márc. 17., K

|

Szakicska-ház

Megtanulhatod, hogyan készíthetsz otthon saját érlelésű kovásszal egészséges kenyeret a családodnak!

BETELT! Kézműves kovászos kenyér készítése 1. alk. - elmélet
BETELT! Kézműves kovászos kenyér készítése 1. alk. - elmélet

Idő és helyszín

2020. márc. 17. 18:00 – 19:30

Szakicska-ház, Csömör, Kacsóh Pongrác utca 1, 2141 Hungary

Vendégek

Az eseményről

Megtanulhatod, hogyan készíthetsz otthon saját érlelésű kovásszal egészséges kenyeret a családodnak! Oláh Rita, lelkes hobbipék, megosztja velünk saját tapasztalatait: milyen eszközökre van szükség, megmutatja a legfontosabb lépéseket, fogásokat, hogy otthon már csak gyakorolni kelljen, mindenki legnagyobb örömére.

1. alkalom: kb. 1 óra (márc. 17. kedd) - kovászos kenyér vs. élesztős kenyér - alapfogalmak - bemutatkozik az Anyakovász - etessük meg éhező Anyánkat - elméleti és gyakorlati házi feladat a következő alkalomig

2. alkalom: kb. 4 óra (márc. 21. szombat, nagy érdeklődés esetén másik gyakorlati időpont márc. 22 vasárnap.) - autolízis - dagasztás - csapkodás - hajtogatás - előformázás - formázás - szakajtóba helyezés - bemetszés - sütés

A program részvételi díja 10.000 Ft/fő/2 alkalom. A részvételi díj tartalmaz 2 kg kiváló minőségű kenyérlisztet és egy ajándék szakajtót. A részvétel regisztrációhoz kötött, mivel az oktatás gyakorlati részét csak max. 6 fővel tudjuk megvalósítani hatékonyan. Jelentkezés, regisztráció: Fábri-Nyerges Andi (Szakicska-ház) nekem.muhely@gmail.com vagy +36-30-6772997 A regisztrációt követően a részvételi díj befizetésével válik érvényessé a jelentkezés.  

A programmal kapcsolatos tudnivalókat a jelentkezőknek elküldjük. További kérdéseitekkel Oláh Ritához is fordulhattok majd: olahr@index.hu vagy +36 20 4744161 

Esemény megosztása

bottom of page