nov. 20., Szo | Szakicska Ház

BETELT! Hagyományos tejtermékek a konyhámban - gyúrt sajtok

JELENTKEZZ VÁRÓLISTÁRA! Bevezetés a gyúrt sajtok rejtelmeibe, Alkotó Részecskék felnőtt kivitelben:-) A vaj, túró és gomolya jellegű sajtok készítése után itt a folytatás!
A regisztráció le van zárva
 BETELT! Hagyományos  tejtermékek a konyhámban - gyúrt sajtok

Idő & Helyszín

nov. 20. 14:00 – 19:00
Szakicska Ház, Csömör, Kacsóh Pongrác u. 1, 2141 Hungary

Az eseményről

Házi joghurt és ricotta kencék Batyuk, tekercsek, gömbök sajt tésztából, azaz hogyan készülnek a gyúrt sajtok. Kóstolók, receptek, bemutató

Szüllőné Bíró Ági (Alkotó Részecskék) saját otthoni sajtkészítési tapasztalatait osztja meg a foglalkozáson. A résztvevők vele együtt készíthetnek maguknak 3 féle sajttekercset, és 2 féle kencét, valamint egy töltött batyut.

A részvételi díj: 8000Ft/fő A részvétel regisztrációhoz kötött. A foglalkozást min. 4, max. 6 fő részvételével tartjuk meg. Regisztráció és érdeklődés: nekem.muhely@gmail.com; +36-30-6772997 (Fábri-Nyerges Andi) FB "ott leszek" vagy "érdeklődőm" jelölés nem elegendő, köszönjük!

Megosztom