top of page

márc. 25., P

|

Szakicska-ház

BETELT ez az alkalom! Szakicska Gasztroklub - húzott rétes és húsvéti meglepetések 3. alk.

A hagyományos rétes húzás az, amit leginkább a gyakorlatból tanulhatsz meg, mi belevágtunk, gyertek, csináljuk együtt, nyúljanak a gluténszálak!

BETELT ez az alkalom! Szakicska Gasztroklub - húzott rétes és  húsvéti meglepetések 3. alk.
BETELT ez az alkalom! Szakicska Gasztroklub - húzott rétes és  húsvéti meglepetések 3. alk.

Idő és helyszín

2022. márc. 25. 17:30 – 19:30

Szakicska-ház, Csömör, Kacsóh Pongrác u. 1, 2141 Hungary

Az eseményről

Idén havonta egyszer péntek késő délutánonként várjuk a kulináris élvezetek iránt érdeklődő felnőtteket klubszerű alkalmainkon: kísérletezünk, közös tudás osztunk meg vagy szerzünk saját konyhánkból, a többiek tapasztalatából tanulunk. Minden alkalommal - hazavihetsz valami finomságot, kóstolót, - több új recepttel gazdagodhatsz a témában, - praktikus konyhai tudást, segítséget kaphatsz, - hagyományos és egészséges technikákat tanulhatsz magad és családod étkezésének színesítésére.

Ha szeretnél te is velünk tartani, tedd szabaddá magad havonta egyszer péntek délután, jelentkezz, válts "klub tagságit"!!

Tervezett témáink idén (téma és időpont változtatás jogát fenntartjuk): - egészséges ételek: csíra, granola, smoothies, téli vitaminforrások (január), - melegítő levesek (február), - csináljuk együtt: a házi sütik: rétes, zserbó stb. (március), - édes kelt kalácsok (április), - tavaszi zöldségek, vega életmód (május), - kerti gyógyságok: fűszerek, gyógyteák, ehető virágok (június), - sör és sörkorcsolyák (július), - befőzés, tartósítás: lekvár, aszalás, szörp és savanyúság (augusztus), - zöldséges kencék: zakuszka, ajvár és társaik (szeptember), - bor és borkorcsolyák (október), - csináljuk együtt: házi száraz tészta (november), - ajándékok a konyhámból (december).

Részvételi díj: 4000Ft/fő/alkalom, de aki már most tudja, hogy legalább az alkalmak felén részt szeretne venni, az váltson 6 alkalmas bérletet, így 3000Ft/fő /alkalom, és minden további alkalomért is bérletes részvételi díjat fizethetsz, ha hatnál több alkalomra szeretnél/tudsz eljönni. A részvétel regisztrációhoz kötött! nekem.muhely@gmail.com vagy +36-30-6772997 Fábri-Nyerges Andi

Jelentkezési határidő: az első alkalommal február 21. A további alkalmak esetén is az adott pénteki klubdélutánt megelőző hétfőig lehet jelentkezni, később már csak személyesen, telefonon tudtok érdeklődni a szabad helyekről, mivel kis csoportban, tartjuk a programot, és szinte minden alkalommal alapanyaggal, eszközökkel kóstoló adagokkal készülünk az időben regisztrált résztvevők számára.

Esemény megosztása

bottom of page