top of page

márc. 19., Szo

|

Szakicska-ház

BETELT! Barkács Műhely Laci bácsival (9+) 1. alkalom

Három szombat délelőtt várja Patyi László a gyerekeket, hogy megismertethesse őket a fával és a barkácsoláshoz használt régi-új szerszámokkal.

BETELT! Barkács Műhely Laci bácsival (9+)  1. alkalom
BETELT! Barkács Műhely Laci bácsival (9+)  1. alkalom

Idő és helyszín

2022. márc. 19. 9:30 – 13:00

Szakicska-ház, Csömör, Kacsóh Pongrác u. 1, 2141 Hungary

Vendégek

Az eseményről

Márciustól májusig havonta egyszer, szombat délelőttönként várja Patyi László a gyerekeket, hogy megismertethesse őket a fával és a barkácsoláshoz használt régi-új szerszámokkal. 9 éves kortól önállóan, a kisebbeket szülői kísérettel csatlakozhatnak. De természetesen nagy örömmel fogadjuk a  szülő-gyermek barkácsoló párokat is. Szépítsd saját kezűleg a családi otthont, miközben megtanulod a fúró, kalapács, csavarhúzó és más izgalmas szerszám használatát! 

A résztvevők a fába vésett, égetett minták készítését is megtanulhatják, barkácsolhatnak praktikus virágládát, madáretetőt, maradékokból díszt vagy használati tárgyat. 

A foglalkozás vezetőjét Csömörön fa munkáiról már jól ismerik, azok több csömöri játszóteret, parkot és családi ház kertjét díszítik: https://www.facebook.com/naturmanufaktura

Részvételi díj: 6000Ft/család/alkalom (1 felnőtt és egy gyermek, minden további gyermek 1000Ft), önálló gyermek jegy: 3500Ft/fő. Három alkalmas bérlettel 15000Ft/család vagy 9000Ft/gyermek

A részvétel előzetes regisztrációhoz kötött, mivel kis csoportban dolgozunk. Érdeklődés és jelentkezés: nekem.muhely@gmail.com vagy +36-30-6772997 (Fábri-Nyerges Andi). FB "ott leszek" vagy "érdekel" megjelölés nem elegendő. Köszönjük!

Esemény megosztása

bottom of page