top of page

dec. 10., Szo

|

Szakicska-ház

BETELT! Adventi Nemez Műhely felnőtteknek és családoknak

Az ünnepre készülődve világító manóházakat készítünk kicsi befőttes üvegre, kezdők egyszerűbb, haladók díszítettebb változatban. 12 éves kor alatt a gyermekeket szülőkkel közös alkotásra várjuk.

BETELT! Adventi Nemez Műhely felnőtteknek és  családoknak
BETELT! Adventi Nemez Műhely felnőtteknek és  családoknak

Idő és helyszín

2022. dec. 10. 15:00 – 19:00

Szakicska-ház, Csömör, Kacsóh Pongrác u. 1, 2141 Hungary

Az eseményről

Ünnepre készülő nemezes alkalmunkhoz lehet csatlakozni, gyermekkel is (12 éves  kor alatt csak szülővel, közös alkotásra), hogy megtanuljunk világító manóházikót nemezelni magában vagy kis befőttes üvegre.  Részvételi díj csak erre az alkalomra érkezőknek 8000 Ft/ manóház. Minden alapanyagot, eszközt biztosítunk, meleg frissítőkkel, sütivel várunk.

Jelentkezési határidő: december 2.

Gyere és csatlakozz, ha igazán érdekel a nemezelés! A négy éve alkalmanként összegyűlő csoportunk, most rendszeres foglalkozásokon találkozhat. Tudásunkat is rendszerezve praktikus, lakáskultúránkhoz, mai életvitelünkhöz is illő tárgyakat nemezelhetünk majd együtt. Megtanuljuk a lerakás technikáját, a lap vagy üreges tárgyak készítésének sajátosságait, ismerkedünk a mintakinccsel. A gyakorlat nem hátrány, de nem is előfeltétel. Időpontok: október 22., november 12., 26., december 10. 

Idei témáink lehetnek: ülőpárna, kistáska/tárca/övtáska, téli nyakbavaló, lakás textíliák (gézfüggöny, alátét/futó, nemezkosár), egyéni javaslatok. Az idei 4 alkalom alatt legfeljebb 3 tárgyat készíthetünk el, a tematika igazodik a csoport igényeihez, amit az első alkalommal közösen beszélünk meg, ezért különösen érdemes az elejétől ott lenni és mindig pontosan érkezni.:-) Az alkalmak, ahogy a tudás is, egymásra épülnek, ezért javasolt egyben jelentkezni.  Részvételi díj: 10.000Ft/alkalom, 4 alkalmas bérlet: 34.000Ft. A részvételi díj tartalmazza a műhely és eszköz használatot és az anyagköltséget (plusz felmerülő anyagköltség, mindig opcionális.)

A részvétel regisztrációhoz kötött  mivel kis csoportban dolgozunk (min 4  max. 10 fő), a  regisztrációt követően elküldjük a  részvételi díj befizetéséhez szükséges  információkat, a jelentkezés a befizetést követően válik érvényessé.

Érdeklődés és jelentkezés:  nekem.muhely@gmail.com vagy +36-30-6772997 Fábri-Nyerges Andi

Esemény megosztása

bottom of page