top of page

máj. 20., Szo

|

Szakicska-ház

Barkács Műhely Laci bácsival (9+)

Kisebbeket szüleikkel várjuk, májusban is saját kezűleg készítünk mindent: kerti játék, állati formák fából. A ház körül mindent felhasználunk, egy kis forgácsot sem hagyunk veszni!

Barkács Műhely Laci bácsival (9+)
Barkács Műhely Laci bácsival (9+)

Idő és helyszín

2023. máj. 20. 10:00 – 12:00

Szakicska-ház, Csömör, Kacsóh Pongrác u. 1, 2141 Hungary

Vendégek

Az eseményről

Saját kezűleg mindent! Fogast, kulcstartót, madáretetőt, órát, ládikót, virágládát barkácsoltunk, ezt folytatjuk 2023 tavaszától ismét. A ház körül mindent felhasználunk, egy kis forgácsot sem hagyunk veszni!

Májusban kerti játékokat készítünk, hát persze, hogy ezek is igen hasonlatosak lesznek valami állathoz: halakká, bogarakká, madarakká, kutyákká vagy cicákká változik a fa a kezünk alatt.

A foglalkozás vezetőjét Csömörön fa munkáiról már jól ismerik, azok több csömöri játszóteret, parkot és családi ház kertjét díszítik: https://www.facebook.com/naturmanufaktura 

A részvétel előzetes regisztrációhoz kötött, mivel kis csoportban dolgozunk (min. 4. max 12 fő). Részvételi díj: 6000Ft/tárgy (családi kedvezmény önálló alkotás, az az több tárgy készítése esetén 5000Ft/tárgy). A jelentkezés a részvételi díj befizetésével válik érvényessé, a  regisztrációnál megadott ímél címedre küldjük az ehhez szükséges információkat. Jelentkezési határidő: május 17.

Érdeklődés és jelentkezés: nekem.muhely@gmail.com vagy +36-30-6772997 (Fábri-Nyerges Andi). FB "ott leszek" vagy "érdekel" megjelölés nem elegendő. Köszönjük!

Esemény megosztása

bottom of page