top of page

ápr. 19., P

|

Szakicska-ház

Az ókor kerámiaművészete - kerámia alkotóműhely (12+)

Egy-egy őskori-ókori tárgyat mintázunk meg az adott korban használatos kerámiatechnikák segítségével. A kerámiatörténet különböző nagy korszakaiból válogathatunk (ősi kárpátmedencei-, egyiptomi-, etruszk-, görög-római-, indián-kultúra stb.). Célunk, hogy ötvözzük a régit és az újat!

Az ókor kerámiaművészete - kerámia alkotóműhely (12+)
Az ókor kerámiaművészete - kerámia alkotóműhely (12+)

Idő és helyszín

2024. ápr. 19. 16:30 – 20:00

Szakicska-ház, Csömör, Kacsóh Pongrác u. 1, 2141 Magyarország

Vendégek

Az eseményről

Egy-egy őskori-ókori tárgyat mintázunk meg az adott korban használatos kerámiatechnikák segítségével. A kerámiatörténet különböző nagy korszakaiból válogathatunk (ősi kárpátmedencei-, egyiptomi-, etruszk-, görög-római-, indián-kultúra stb.). Célunk, hogy ötvözzük a régit és az újat! A múltbeli tárgy elkészítése után, hasznosítva a régi technikákat egy mai modern, praktikus használati tárgyat is elkészítünk. Az alkotások során tematikusan haladunk: lesz ékszer-, kaspó-, tárolóedény-, madáretető és itató- készítés is, illetve, ha van egyéni elképzelés, arra is megtaláljuk a megoldást!

Február 2-től kéthetente péntekenként 16.30-20.00-óráig, 2 x 3 összetartozó alkalom

Az első három alkalom időpontjai: február 2., 16.,  március 1.

A második három alkalom időpontjai: április 5., 19., május 3.

Az alkotóműhelyt Mező Melinda vezeti, állandó vendégünk Mándics Mariann és Kuzman Mária.

Részvételi díj: 3 összetartozó alkalomra lehet jelentkezni, ennek díja 24.000Ft/fő. Aki  mindkét sorozatra, összesen 6 alkalomra jelentkezik, ők 42.000Ft/fő kedvezményes bérlettel vehetnek részt a  teljes két sorozaton. 

Kérjük, vegyétek figyelembe, hogy annak ellenére, hogy a sorozatok időpontjai között lehet átjárás, ha előre jelzitek, hogy mikor tudtok jönni, de csak akkor tudjuk biztosítani tárgyatok sikeres befejezését, ha legalább 3 alkalommal részt vesztek a  műhelyfoglalkozásokon a  hat időpont valamelyikén. 

A foglalkozás kis csoportos (min 4. max 12 fő), előzetes regisztráció szükséges! Ezt követően elküldjük a részvételi díj befizetéséhez szükséges információkat. A jelentkezés a részvételi díj befizetésével válik érvényessé.

Jelentkezés és érdeklődés:  nekem.muhely@gmail.com, +36-30-6772997, Fábri-Nyerges Andi

Esemény megosztása

bottom of page