top of page

dec. 08., P

|

Szakicska-ház

Az ókor kerámia művészete – 4 alkalmas műhely (12+)

Az alkotáshoz különböző kultúrák időszakai és tárgyai közül választhatunk mintákat, illetve megismerkedünk az ókorban használatos kerámiatechnikákkal is.

Az ókor kerámia művészete – 4 alkalmas műhely (12+)
Az ókor kerámia művészete – 4 alkalmas műhely (12+)

Idő és helyszín

2023. dec. 08. 16:30 – 20:00

Szakicska-ház, Csömör, Kacsóh Pongrác u. 1, 2141 Magyarország

Az eseményről

Az alkotáshoz különböző kultúrák időszakai és tárgyai közül választhatunk mintákat,  illetve megismerkedünk az ókorban használatos kerámiatechnikákkal is. Ezekkel a  módszerekkel készítünk mai otthonunkba  illő dísz vagy használati tárgat, tároló edényt stb.

A foglalkozás sorozat során megismerjük azokat a kerámia készítési technikákat, vagy díszítő módszereket, melyek a természeti népek számára is a  legkézenfekvőbbek voltak. A kézi formázás hangsúlyosan szerepet kap a munkákban. Igyekszünk a  kultúrtörténeti, szakma történeti ismereteket is  átadni az érdeklődőknek.

Részvételi díj: 32.000Ft/fő/ 4 alkalom. (Alkalmanként is részt vehetsz,  ismerkedhetsz a  témával, de egy  konkrét tárgyat teljesen elkészíteni legalább 3 alkalommal tudsz. Alkalmi részvétel: 10.000Ft/fő)

A részvételi díj tartalmazza egy tárgy vagy kisebb tárgyakból álló 2-3 darabos tárgycsoport elkészítését, az oktatást, az anyag és eszköz- valamint műhelyhasználatot, továbbá az első égetés költségét.

Jelentkezési határidő az első részvétel előtt egy héttel: okt 11., nov. 3, nov. 17., dec.1.

A foglalkozás kis csoportos (min 4. max 12 fő), előzetes regisztráció szükséges! Ezt követően elküldjük a részvételi díj befizetéséhez szükséges információkat. A jelentkezés a részvételi díj befizetésével válik érvényessé.

Jelentkezés és érdeklődés:  nekem.muhely@gmail.com, +36-30-6772997, Fábri-Nyerges Andi

Esemény megosztása

bottom of page