top of page

ápr. 12., P

|

Szakicska-ház

Állatos kaspók - Kerámia Szakkör Bolesza Barbarával

Várjuk a szüleikkel agyagozó kisebbeket és a nagyobbakat (9+) önállóan, sőt a felnőtteket is! Segítünk, hogy az aktuális tematika mellett mindenki megvalósíthassa elképzeléseit, miközben ismerkedik a fazekas mesterséggel. Praktikus eszközök, ünnepi díszek is készülnek a tavaszi évad során is.

Állatos kaspók - Kerámia Szakkör Bolesza  Barbarával
Állatos kaspók - Kerámia Szakkör Bolesza  Barbarával

Idő és helyszín

2024. ápr. 12. 17:00 – 19:00

Szakicska-ház, Csömör, Kacsóh Pongrác u. 1, 2141 Hungary

Vendégek

Az eseményről

Ünnepkörökhöz kapcsolódó díszek, modern használati tárgyak készítése a mesterség technikai alapjainak megismerésével a marok- és laptechnikától a korongozásig, a díszítés. Közös családi alkotásra épp úgy van lehetőség, mint a nagyobb gyerekek (9+) vagy felnőttek önálló alkotására szakértő segítség mellett. A fazekas mesterség alapjaiba kapunk betekintést, miközben saját környezetünkben is jól használható tárgyakat, eszközöket (pl.: bögre, tálka, piteforma, vaj- vagy hagymatartó, fokhagyma reszelőt, szűrőt stb.) készítünk. Időpontok: 17-19 óra között péntekenként február 9., 23., március 8., 22., április 12., 26. május 10., 24 (A szakkörre bérlet váltható (min. 4 alkalom))

Részvételi díj: április 12. - állatos kaspók: 6000Ft/kaspó

Jelentkezési határidő: április 9. illetve alkalmanként a  pénteki foglalkozás előtt 3 nappal (kedd estig)

A foglalkozás kis csoportos (min 4. max 12 fő), előzetes regisztráció szükséges! Ezt követően elküldjük a részvételi díj befizetéséhez szükséges információkat. A jelentkezés a részvételi díj befizetésével válik érvényessé.

Jelentkezés és érdeklődés:  nekem.muhely@gmail.com, +36-30-6772997, Fábri-Nyerges Andi 

Esemény megosztása

bottom of page