top of page

dec. 02., Szo

|

Csömör

Adventi VesszőFŰZés Takács Judittal: Koszorú készítés

Egy kisebb és egy nagyobb vesszőkoszorút készíthetsz, adventi koszorúnak, kopogtatónak. Díszítheted tetszés szerint otthon, vagy velünk együtt aznap délután a nemezes foglalkozáson.

Adventi VesszőFŰZés Takács Judittal: Koszorú készítés
Adventi VesszőFŰZés Takács Judittal: Koszorú készítés

Idő és helyszín

2023. dec. 02. 9:00 – 13:00

Csömör, Csömör, Kacsóh Pongrác u. 1, 2141 Magyarország

Vendégek

Az eseményről

Részvételi díj: 17.000Ft/fő/ alkalom, amely  tartalmazza egy 20 cm-es  és  egy 40 cm-es átmérőjű koszorú elkészítését, minden alapanyaggal és eszköz biztosításával műhelyünkben.

(A foglalkozást min. 5, max. 12 fő jelentkezésével tudjuk megtartani.)

Ha nagy koszorút és egy csillagot is  szeretnél, akkor dönthetsz úgy, hogy szombat délelőtt egy koszorút és egy csillagot is  készítesz, a 4 órás foglalkozás erre lehetőséget ad. De ne feledd, ezt csak előzetes jelentkezés esetén tudjuk biztosítani, mert ez esetben anyaggal is  másként kell készülnünk! 

Jelentkezési határidő : november 24.  A jelentkezés a részvételi díj  befizetésével válik érvényessé, ha itt a honlapon regisztrálsz, íméledre elküldjük a befizetési információkat.

Aki szeretné nemezzel díszíteni a csillagokat, vagy ünnepi koszorúját, annak szeretettel ajánljuk ünnepváró nemezes foglalkozásainkat is: https://www.szakicskahaz.hu/events/oszi-teli-nemez-muhelyek-unnepvaro-nemezek-fabri-nyerges-andival-2023-12-02-15-00

További kérdéseiddel fordulj hozzám bizalommal: Fábri-Nyerges Andi (+36-30-6772997 vagy nekem.muhely@gmail.com)

Esemény megosztása

bottom of page